Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Airjolie 2 Deluxe, inhalator

Airjolie 2 Deluxe je visokokakovostni inhalator, namenjen za zdravljenje bolezni, kot so astma in kronični bronhitis, tako v profesionalni praksi oz. v zdravstvenih ustanovah kot v domači negi.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
57,85€
Lastnosti
Oblika: inhalator
Mesto uporabe: grlo, pljuča, usta, dihala
Simptom: astma, prehlad

Medicinski pripomoček

Airjolie 2 Deluxe je visokokakovostni inhalator, namenjen za zdravljenje bolezni, kot so astma in kronični bronhitis, tako v profesionalni praksi oz. v zdravstvenih ustanovah kot v domači negi. Aparat razprši tekočino, vključno z zdravili na tako majhne delce, da je učinkovit tudi v najnižjih predelih dihalnih poti. Sistem zagotavlja visoko izkoriščenost uporabljenega zdravila.

Kombinacija inovativne razpršilne ampule in ustnega nastavka poveča pretok zdravila v fazi vdiha in ga zmanjša v fazi izdiha.

V kompletu so naslednji dodatki: Razpršilna ampula ( za inhalacijsko tekočino ), nosni nastavek, ustni nastavek, obrazna maska za odrasle, obrazna maska za otroke, plastična cev, rezervni zračni filter.

Lastnosti:

 • primeren tudi za profesionalno uporabo
 • možnost neprekinjenega delovanja
 • batni kompresor
 • pretok 15 l/min
 • dimenzije: 31 x 22 x 13 cm
 • teža 2,3 kg
 • prostornina za tekočino: 16 ml
 • hitrost razprševanja: 0,60 ml/min
 • velikost razpršenih delcev: 2,70 mikrona
 • garancijska doba: 3 leta.

Varnostni ukrepi:

 • Redno preverjajte, da električni kabel ni poškodovan.
 • Ne uporabljajte podaljškov. Kabel in aparat naj se nahajata daleč od toplih površin.
 • Kabla in vtičnice se ne dotikajte z mokrimi rokami. Izdelka ne uporabljajte med kopanjem v kopalni kadi ali med tuširanjem. Izdelek se ne sme potopiti v vodo. Če se to zgodi, se ga ne dotikajte, dokler el. kabel ne iztaknete iz el. omrežja. Potem aparat pošljite na servis in ga nikar ne prižigajte.
 • Po vsaki uporabi iztaknite električni kabel.
 • Popravila lahko izvaja samo pooblaščeni servis oz. uvoznik. Nepooblaščena popravila izničijo garancijo.
 • Otroci lahko uporabljajo ta inhalator le pod nadzorom odrasle osebe.
 • Uporaba tega inhalatorja ne nadomesti zdravljenja, ki vam ga predpiše zdravnik.

Navodila za uporabo:

 1. Nežno odprite pokrov aparata (ne forsirajte) in aparat priključite na električno omrežje.
 2. Odvijte zgornji del ( neprozorni ) razpršilne ampule, tako da obračate v obratni smeri urinega kazalca.
 3. V spodnji del vlijte inhalacijsko tekočino (fiziološko raztopino ali predpisano zdravilo ). Ob strani je merilna lestvica - kapaciteta do 16 ml.
 4. Ampulo zaprite – privijte zgornji del.
 5. En konec cevke nataknite na šobo za izhod zraka iz inhalatorja ( napis AUTLET ), drugi konec pa na dno inhalacijske ampule.
 6. Na zgornji del ampule nataknite enega od nastavkov ( za nos, usta ali masko ). Nastavek za usta je primeren predvsem za inhalacijo v spodnje dihalne poti oz. pljuča.
 7. Prižgite aparat, tako da zavrtite stikalo iz položaja 0 v položaj I. Inhalirajte po navodilih zdravnika.
 8. Po opravljeni inhalaciji aparat ugasnite in nato iztaknite kabel iz električnega omrežja.

Nasvet:
Razpršilna ampula FASTERJET omogoča, da izberete hitrejšo inhalacijo. To lahko opravite na 2 načina:

 1. Uporabite ustni nastavek.
 2. Če želite uporabiti obrazno masko, lahko za hitrejšo inhalacijo odstranite (dvignete) z ampule zgornji pokrovček z membrano.

Čiščenje:
Po vsaki uporabi dobro operite vse uporabljene nastavke in ampulo (razen cevke). Ampulo odprite in vse njene dele ter uporabljene nastavke umijte pod tekočo vodo na približno 60°C. Lahko uporabite milnico ali blag detergent. Potem dobro splahnite, obrišite z vpojnim papirjem in pustite na zraku, da se posuši.

Nastavke in ampulo (razen cevke) lahko tudi sterilizirate na dva načina:

 • S hladno sterilizacijo: Potopite jih v razkužilo za razkuževanje predmetov, ki se dobi v prosti prodaji v lekarnah in trgovinah z medicinskimi pripomočki. Upoštevajte čas sterilizacije, ki je napisan v navodilu dezinfekcijskega sredstva.
 • S parno sterilizacijo (avtoklaviranje) velja za ampulo, nosni in ustni nastavek (razen cevke in mask): do 20 minut na temperaturi 121°C ali do 7 minut na temperaturi 134°C. Potem sterilizirane nastavke pustite, da se posušijo.

Sam aparat očistite z vlažno krpo. Aparata ne smete prati z vodo ali ga potopiti vanjo. Aparata ne uporabljajte v prisotnosti mešanice anestetičnih gorljivih hlapov in zraka ali kisika.

Zamenjava zračnega filtra:
Odstranite ( potegnite navzven ) pokrovček filtra. Pri tem si lahko pomagate z nohtom ali npr. ravnim izvijačem. S pokrovčka nato izvlecite filter in ga nadomestite z novim. Ponovno vstavite v ležišče.

Predlagamo zamenjavo razpršilne ampule po 100 do 120 aplikacijah ali po 20 izvedenih sterilizacijah.

Pomembno:
Ampula je iz materiala, odpornega na večino klasičnih inhalacijskih sredstev. Glede na raznovrstnost teh sredstev na trgu pa je nemogoče izključiti možnost nekompatibilnosti v posameznem primeru. Zato svetujemo, naj bo zdravilo v ampuli samo v času inhalacije, po inhalaciji pa ampulo nemudoma operite. V ampulo ne dajajte eteričnih olj.

Tehnične lastnosti:
Batni inhalator – elektromedicinski aparat. Uvršča se med medicinske pripomočke razreda II, razred tveganja IIa, delovni tlak: 1,1 bar (110 kPa); pretok zraka: 15 litrov/min; dimenzije: 31x22x13 cm; teža: 2,3 kg; glasnost: 58 dB; velikost razpršenih delcev MMAD 2,7 mikrona.

Dobavitelj: Star 2000 d.o.o., Obrtna ulica 13, 6310 Izola - Isola, Slovenija, e-mail: info@star2000.si
Proizvajalec:
 3A Health Care, Italija

Blank slika

Namesto izdelka poskusite

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Ob nakupu 2 izdelkov Eucerin vam podarimo: Eucerin pH5, losjon za umivanje (200 ml). Eucerin losjon za umivanje je losjon za vsakodnevno umivanje obraza in telesa – celo če koža ne prenaša mil. Čisti posebej blago in ohranja lastno zaščito kože. Primeren tudi za vsakodnevno umivanje kože, ...