Aknegal Galex, krema (50 ml)

Medicinski pripomoček za težave pri aknah.
Več...
Pakiranje 50 ml
14,91€

Aknegal Galex krema - Medicinski pripomoček

Kaj je Aknegal krema in za kaj se uporablja?
Mastna koža povečano tvori sebum, vidne so velike, razširjene pore, komedoni, akne. Aknegal krema je medicinski pripomoček, namenjen delovanju na mastni in problematični koži. Z nanosom tankega filma na kožo krema preprečuje sebumu, da bi zamašil kožne pore in na ta način posredno prepreči nastanek aken.

Dodani rastlinski izvlečki delujejo antiseptično, kar še dodatno zmanjšuje možnost razmnoževanja bakterij v lojnicah, kar vpliva na zmanjšanje vnetne reakcije in s tem zavira nastanek aken.

Krema ščiti in neguje mastno in problematično kožo.

Kaj morate vedeti, preden pričnete uporabljati Aknegal kremo?
Ta izdelek ne vsebuje kortikosteroidov. Če Aknegal kremo kombinirate z drugimi vrstami zdravljenja, se pred pričetkom posvetujte z zdravnikom ali dermatologom, da bi se tako izognili možnim neželenim učinkom zaradi takšnih vrst zdravljenja.

Kako uporabljati Aknegal kremo?
Na obolele predele kože nanesite kremo dva do trikrat dnevno. Tretma ponavljajte 4 tedne oziroma do popolnega okrevanja.

Opozorila
Samo za zunanjo uporabo! Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pred uporabo medicinskega pripomočka Aknegal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke.

 • Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati.
 • Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
 • Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kako shranjevati Aknegal kremo?
Shranjujte pri temperaturi pod 25 °C. Ne zamrzujte. Ne shranjujte kreme na vročini ali direktnem soncu.

Sestavine:
Prečiščena voda, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, Parfum, Saponaria officinalis L. (saponaria, soap wort) extract, Inula helenium (elecampane) extract, Solanum nigrum (black nightshade) extract

Proizvajalec: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.
Distributer: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.

Blank slika

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...