Aldanex, čistilo v pršilu za inkontinenco in nego kože (237 ml)

Aldanex čistilo v pršilu za inkontinenco in nego kože – pH-nevtralna čistilna tekočina brez vonja, ki se lahko uporablja dnevno za čiščenje nepoškodovane ali poškodovane bolnikove kože, hkrati pa jo tudi navlaži.
Več...
Pakiranje 237 ml
14,09€
Lastnosti
Oblika: pršilo, tekočina, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: koža
Oznaka: mokrenje, poškodba, dermatitis, razjeda
Zdravje: nega, vlaženje

Medicinski pripomoček
Aldanex čistilo v pršilu za inkontinenco in nego kože – pH-nevtralna čistilna tekočina brez vonja, ki se lahko uporablja dnevno za čiščenje nepoškodovane ali poškodovane bolnikove kože, hkrati pa jo tudi navlaži. 

Sestavine:
Prečiščena voda, dinatrijev kokampendiacetat, glicerin, poloksamer 188, kokamidopropil PG - diamonijev kloridni fosfat, ksantan gumi, dinatrijev EDTA, benzetonijev klorid, citronska kislina 

Indikacije: 
pH-nevtralna čistilna tekočina brez vonja, ki se lahko uporablja dnevno za čiščenje nepoškodovane ali poškodovane bolnikove kože, hkrati pa jo tudi navlaži. Uporablja se  pri inkontinenčnih dermatitisih, pleničnih izpuščajih, razjed zaradi pritiska in drugih lezij.

Opozorila: 
SAMO ZA ZUNANJO UPORABO. Izogibajte se stiku z očmi. Če se to zgodi, izpirajte prizadete predele z veliko količino mlačne vode. Če se stanje poslabša ali se v 7 dneh ne izboljša, se posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se uporabi, če ste preobčutljivi na katero koli sestavino. Hraniti izven dosega otrok. Uporabljajte samo do roka veljavnosti. Ne uporabljajte, če je izdelek  poškodovan.

Navodila za uporabo:
Obrnite pršilko na pozicijo kjer piše ON,  in primite razpršilec, na katerega najprej 1-2 pritisnete pred začetno uporabo. Če želite izdelek nanesti v obliki pene potegnite konico pršila naprej, za pršenje pa potisnite konico nazaj.  Inkontinenca: Popršite čistilo na prizadeto območje in ga obrišite. Izpiranje ni potrebno. Po uporabi pršila, lahko na kožo nanesete primerno zaščitno sredstvo kot je Aldanex zaščitna krema. 

Shranjevanje:
Za najboljše rezultate hranite pršilo pri sobni temperaturi. Izogibanje ekstremni vročini. Ne zamrzujte.

Proizvajalec: BiologiQ, NL
Zastopnik: Advanta d.o.o., Ljubljana

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...