Allergoff, pršilo

Pršilo Allergoff je na voljo v obliki ročnega razpršila. Je okoljski higienski izdelek primeren za uporabo v bivalnih prostorih in javnih prostorih kot so ustanove za socialno varstvo, zdravstveni domovi, bolnišnice, zdravilišča, itn.
Več...
Pakiranje 300 ml
21,55€
Lastnosti
Oblika: pršilo
Zdravje: zaščita, skrb za okolje, alergija

Pršilo Allergoff je na voljo v obliki ročnega razpršila. Je okoljski higienski izdelek primeren za uporabo v bivalnih prostorih in javnih prostorih kot so ustanove za socialno varstvo, zdravstveni domovi, bolnišnice, zdravilišča, itn. 

Uporablja se za zmanjševanje tveganj pri vdihovanju alergenov prisotnih v hišnem prahu zato je pomemben dejavnik zaščite pred težavami, predvsem tistimi, ki so lahko vzrok za nastanek preobčutljivostnih reakcij.

Pršilo Allergoff zagotavlja dvojno zaščito:

 • Nevtralizira vse glavne alergene prisotne v hišnem prahu - Pršilo ALLERGOFF vsebuje vodno suspenzijo mikrokapsul. Jedro mikrokapsule vsebuje mešanico snovi, ki vplivajo na kemično sestavo delcev z alergijskimi lastnostmi tako, da le-te izgubijo svoje patogene lastnosti.
 • Veže delce alergenov v hišnem prahu - Pri nanosu pršila ALLERGOFF na površino, mikrokapsule tvorijo polimerni film, ki veže nase alergene prisotne v hišnem prahu in s tem zmanjšuje tveganje vdihovanja alergenov.

Tehnologija počasnega sproščanja je najnovejša tehnologija mikroenkapsuliranja, ki omogoča: dolgotrajno zaščito pred alergeni prisotnimi v hišnem prahu že po prvem nanosu. Vrednost učinkovitih in dolgoročnih zaščitnih lastnosti pršila Allergoff je dokumentiran v laboratorijskih testih. 

Na kaj se lahko nanaša pršilo allergoff?
Za nevtralizacijo vdihovanja alergenov prisotnih v hišnem prahu in z namenom zmanjševanja tveganj njihovega vdihovanja se priporoča uporaba pršila Allergoff na mestih za katera je bilo potrjeno, da so pomembna z vidika učinkovitega preprečevanja alergij. Ta mesta so postelje in druga mesta, kjer ljudje spijo, prešite odeje in blazine, oblazinjeno pohištvo, kot tudi preproge, različne talne obloge, zavese in plišaste igrače.

Te navedbe so posledica dejstev, da je za optimalne pogoje za razvoj hišnih pršic potrebna visoka relativna vlažnost (70-80%), temperatura med 20 in 25°C in razpoložljivost hrane (to so tudi optimalni pogoji za razvoj plesni). Takšne optimalne pogoje za hitro rast pršic, plesni in gliv najdemo tudi znotraj vzmetnic kjer pride do povečane ravni alergenov. 

Kako se nanaša pršilo allergoff?

 1. Odstranite prevleko za vzmetnico, prešito odejo in/ali vzglavnik.
 2. Pretresite pršilko.
 3. Popršite predele z obeh strani z razdalje 30 cm.
 4. Po uporabi prezračite prostor.
 5. Površine, ki ste jih popršili se lahko začnejo normalno uporabljati po preteku ene ure, ko se nanos posuši.
 6. Plišaste igrače, ki ste jih popršili se lahko začnejo normalno uporabljati po preteku ene ure, ko se nanos posuši.

Opozorila:
Po popršitvi vzmetnic in/ali oblazinjenega pohištva le-ta lahko sesate šele po preteku treh dni (72 ur). To je namreč časovno obdobje, ki je potrebno, da začnejo sestavine pršila Allergoff združevati alergene in s tem zmanjševati tveganje za njihovo aspiracijo preko dihalnih poti.

Pred uporabo pršila ALLERGOFF preverite rok uporabe na embalaži. Ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti. Ne uporabljajte pršila ALLERGOFF, če ste alergični na katerokoli od navedenih sestavin proizvoda. Pršilo ALLERGOFF ni namenjeno za oralno ali dermalno uporabo.

Previdnostni stavki: P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti izven dosega otrok.

Vsebina 300 ml zadostuje za popršitev površine velikosti približno 40 m².

Shranjevanje:
Pršilo ALLERGOFF shranjujte izven dosega otrok pri temperaturi 5-30 ° C. Ko se izdelek v celoti porabi zavrzite embalažo med gospodinjske odpadke.

Sestava:
Hipromeloza, polivinil alkohol, citronska kislina, izopropil miristat, benzil benzoat, koloidni silicijev dioksid.

Praktični nasveti:
Ali je dovoljeno oprati preprogo in očistiti oblazinjeno pohištvo po uporabi pršila Allergoff S pranjem in sesanjem površin na katerih je bilo uporabljeno pršilo Allergoff se le-to z njih odstrani. Za zagotavljanje dodatne zaščite proti vdihovanju alergenov ponovno popršite po namembni površini.

Kako živali reagirajo na uporabo? Ne uporabljajte izdelka na živalih. Toksikološke raziskave niso dokazale nobenih škodljivih učinkov na vretenčarjih. Pred pršenjem ustrezno zaščitite akvarije.

Dobavitelj: Quantum Chimica d.o.o. Podpeška cesta 151 a 1351 Brezovica, Slovenija, mail: info@quantumchimica.com
Proizvajalec: ICB PHARMA, Poljska.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Laboratoriji Vichy vam predstavljajo linijo anti-age izdelkov nove generacije – Liftactiv Collagen Specialist. Izdelka nove generacije, ki so ju navdihnili neinvazivni estetski postopki in sta obogatena z biopeptidi in vitaminom Cg, spodbujata naravno proizvodnjo kolagena v koži za takojšen ...