Allpremed Hand Expert Hygiena, negovalni sprej (100 ml)

Zmanjšanje visoke obremenjenosti s klicami za obremenjeno in občutljivo kožo rok. Higiena rok s prijetno hladilnim in za kožo pomirjujočim delovanjem. Hitro se posuši. Uporaben brez vode in mila.
Več...
Pakiranje 100 ml
9,90€

Negovalni sprej Allpremed hand expert HYGIENE je perfekten za higienično čiščenje obremenjenih in občutljivih rok. Deluje sprej prijetno hladilno in pomirjujoče za kožo. Zelo hitro se posuši, in to brez lepljivega občutka na koži.

  • Učinkovito zmanjša visoko obremenitev kože s klicami.
  • Prijetno hladilen in pomirjujoč za kožo
  • Idealen za na pot, saj se uporabi brez vode in mila.
  • Brez lepljivega občutka na koži.

Uporaba: 
Po potrebi ga nanesite na roke in jih temeljito zdrgnite. Sprej je uporaben brez vode in mila, zato je odličen spremljevalec na poti. Samo za zunanjo uporabo. Dozo pred uporabo dobro pretresite, med iztiskanjem pene jo držite pokončno.

Sestavine (INCI): 
Alcohol denat., Isopropyl Myristate, Parfum, Undecylenamide DEA, Menthol, Farnesol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citronellol, Limonene Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Amyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool

Opozorila:
Hraniti v tesno zaprti dozi. Hraniti ločeno od vročine/ isker/ odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti zunaj dosega otrok. Uporabljati samo na prostem ali v dobro zračnih prostorih. Hraniti pri temperaturi do 25 °C. • Sestava: označena je na ovojnini. Uporabno najmanj do konca: označeno na dnu ovojnine.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...