Anatomic, bandaža za koleno - velikost L (1 bandaža)

Elastična kolenska manšeta je narejena iz ortopedskih kompresijskih vlaken s pomočjo brezšivne tehnologije. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 bandaža
8,87€
Lastnosti
Oblika: bandaža, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: kolena, noge, sklepi
Oznaka: poškodba, bolečina
Zdravje: šport

Elastična kolenska manšeta je narejena iz ortopedskih kompresijskih vlaken s pomočjo brezšivne tehnologije. Tehnološko napredna zračna vlakna omogočajo odvajanje odvečne toplote in vlage s kože, kar zavira razvoj bakterij. Anatomska oblika se prilega telesu in ustvarja pritisk na točno določenih mestih, kar zagotavlja natančno stabilizacijo. Manšeta se uporablja za stabilizacijo sklepov in lajšanje bolečin pri mehanskih obremenitvah, npr. pri športnih aktivnostih, delu, ...

Namen uporabe:
Bolečine v sklepu zaradi preobremenitve in lažjih poškodb, lažji zvini in nategi vezi, preprečevanje preobremenitve in poškodb.

Velikosti (obseg kolena):

S - 33-35 cm
M - 35-37 cm
L - 37-39 cm
XL - 39-41 cm

Proizvajalec: Tima.
Dobavitelj: Medigo d.o.o., Ulica Gradnikove brigade 53, 5000 Nova Gorica, Slovenija, e-mail: info@medigo.si

Druge velikosti

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...