Api-Inhal, inhalacijska mešanica: Alergija

Inhalacijaska mešanica: Alergija.
Več...
Pakiranje 1 komplet
10,18€

V podjetju Medikoel smo na podlagi bogatih izkušenj in lastnega znanja razvili inhalacijske mešanice na osnovi medu in naravnih rastlinskih izvlečkov. Pri izdelavi inhalacijskih mešanic uporabljamo le preverjene in kakovostne sestavine lastne proizvodnje.

*Apiterapevtski/zdravilski izdelek. Izdelek Api-Inhal ni zdravilo.

Pred uporabo natančno preberite navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke! Izdelek morate uporabljati pazljivo in skrbno, da vam bo kar najbolje koristil. Navodilo vedno shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati. Če potrebujete dodatne informacije ali nasvet, lahko pokličete na sedež podjetja Medikoel d.o.o.: ++386(0)4 5378 510.

Sestavine:
sol, propolis, koncentriran izvleček ameriškega slamnika (Echinacea purpurea L.), izvleček smrekovih vršičkov (Picea abies L.), izvleček velike koprive (Urtica dioica L. folium), med, cvetni prah; Sestava vsebine v stekleni posodici: 0,2% raztopina soli.

Navodilo za uporabo:
Inhalacijska mešanica vsebuje temno stekleničko, v kateri se nahajajo vsi izvlečki omenjenih rastlin in stekleno posodico, v kateri se nahaja 0,2% raztopina soli. Prva ima vlogo koncentrata, druga pa vlogo razredčila. To pomeni, da vsebino iz temne stekleničke dobro pretresite in prelijte v stekleno posodico. Ponovno dobro pretresite ali vsebino v stekleni posodici premešajte s priloženo žličko in z brizgalko odmerite 2 ml vsebine. Odmerek vsebine (2 ml) nato vstavite v dozirno posodico inhalatorja in pričnite z inhalacijsko nego. Enkratna inhalacija traja približno 5 minut, priporočljivi inhalaciji z inhalacijsko mešanico sta do dve na dan. Inhalirajte torej do dva-krat na dan, do 10 dni. Inhalacijsko mešanico uporabljajte vsak dan, brez vmesnih prekinitev, predpisano število dni. Inhaliranja in inhalacijske nege ne prekinjajte.

Opozorilo:
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, pri temperaturi do 25°C. Po odprtju in uporabi inhalacijske mešanice vsebino hranite dobro zaprto, v hladilniku. Vsebino porabite v 10 dneh. Hranite v originalnem pakiranju.

Ne uporabljajte inhalacijske mešanice

  • če ste preobčutljivi ali alergični na rastline iz družine nebinovk (Asteracea), kot so npr. tudi arnika, marjetica, rman in kamor sodi tudi ameriški slamnik, če ste preobčutljivi na katerokoli drugo, v sestavi, omenjeno rastlino
  • če imate avtoimunsko bolezen ali progresivno sistemsko obolenje (HIV, multipla skleroza, kolagenoza, levkemija, tuberkuloza)
  • če ste izrazito preobčutljivi na med in izdelke iz medu

Nosečnost in dojenje
Inhalacijsko mešanico med nosečnostjo in dojenjem ne uporabljajte.

Vpliv na sposobnosti upravljanja vozil in strojev
Inhalacijska mešanica ne vpliva na sposobnosti vožnje in upravljanja s stroji.

Rok uporabnosti:
Rok uporabnosti in serija izdelka sta označena na ovojnini. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na zadnji dan navedenega meseca. Inhalacijske mešanice ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na ovojnini. Pri odstranjevanju izdelka upoštevajte ukrepe varovanja okolja in ga ne odvrzite v odpadne vode ali med gospodinjske odpadke.

Izgled in vsebina pakiranja:
Inhalacijska mešanica je tekočina, pakirana v stekleno, temno stekleničko. Vsebina pakiranja je škatla, ki vsebuje temno stekleničko s 6 ml vsebine inhalacijske mešanice, stekleno posodico s 35 ml raztopino soli, sterilno dozirno brizgalko (2 ml), žličko in priložena navodila za uporabo.

Poreklo: Slovensko- SI
Neto vsebina: 41 ml
Proizvaja in polni:
Medikoel d.o.o., Jalnova cesta 2, SI - 4240 Radovljica, Tel.: ++386(0)4 5378 510

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...