Apropos Dissolmuco, sirup za odrasle in otroke (230 g)

-rok uporabe 02/2022

Apropos Dissolmuco sirup za odrasle in otroke je medicinski pripomoček na osnovi naravnih sestavin, ki prispevajo k redčenju sluzi pri boleznih dihal z gostimi in lepljivimi izločki.
Več...
Pakiranje 230 g
11,84€

Apropos Dissolmuco sirup za odrasle in otroke je medicinski pripomoček na osnovi naravnih sestavin, ki prispevajo k redčenju sluzi pri boleznih dihal z gostimi in lepljivimi izločki.

Zaščitni kompleks APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo na sluznici dihal in s tem omogoči nadzor mikroambienta in zaščito pred škodljivimi zunanjimi dejavniki. Zaščitni kompleks prispeva k vlaženju sluznice. Dodatek flavonoidov iz timijana in bršljana prispeva k redčenju bronhialne sluzi, lajša odstranitev sluzi in izločkov ter odpira dihalne poti. Zahvaljujoč filmogenemu učinku in vsebnosti Propolisa M.E.D., Apropos Dissomuco sirup za odrasle in otroke prispeva k lajšanju produktivnega kašlja. Med in eterično olje evkalipta sta prijetnega okusa in dopolnjujeta formulacijo z blažilnimi in pomirjevalnimi lastnostmi. Propolis M.E.D.: je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Uporaba:
Otroci starejši od 3. let: 10 ml dvakrat na dan.
Odrasli: 10 ml trikrat na dan.

Za natančno odmerjanje uporabite priloženo dozirno žličko. Pred uporabo pretresti. Po uporabi žličko operite. Po odprtju sirup uporabite v obdobju treh mesecev.

Sestavine:
Voda, fruktoza, med, izvleček timijana, suhi izvleček bršljana, metil sulfonil metan, zaščitni kompleks APM (celulozni gumi, ksantan gumi, hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), propolis MED, eterično olje evkalipta, arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, stabilizator: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat, sladilo: sukraloza.

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več sestavin v izdelku. Če težave ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

Brez glutena, brez laktoze.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 1 izdelka LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30 € prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za izdelke LRP, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji. ...