Apropos Gola Defens Forte, pršilo (20 ml)

- rok uporabe 06/2021 -

Ščiti sluznico in lajša bolečino pri vnetem grlu.
Več...
Pakiranje 20 ml
8,45€

Apropos Gola Defens pršilo forte z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja. Apropos Gola Defens pršilo forte z zaščitno oblogo in propolisom M.E.D.* ščiti grlo pred zunanjimi dejavniki ter blaži bolečino ob vnetju grla in žrela.

*Propolis M.E.D. je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Ne vsebuje glutena.

Uporaba:
Odrasli: s pomočjo nastavka  štirikrat zapored razpršite v usta. Odmerek lahko ponovite do 4-krat na dan. Pred uporabo pretresite.

Sestava:
Voda, vodno-alkoholni izvleček propolisa, alkohol, rastlinski glicerin, vodno-glicerolni izvleček trpotca, eterično olje timijana, aloe vera, zaščitni kompleks AMP (celulozni gumi, ksantan gumi,hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), mentol, eterično olje mete, anetol, arome, sladilo: sukraloza.

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več  sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

Vichy Mineral 89 izdelka sta vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Mineral 89 izdelka sta vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Mineral 89 izdelka sta vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 3.5. do 17.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava ...