Apropos Gola Defens Forte, pršilo

Ščiti sluznico in lajša bolečino pri vnetem grlu.
Več...
Pakiranje 20 ml
8,45€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: grlo, žrelo, usta, sluznica
Oznaka: bolečina, vnetje
Vsebnost: propolis
Zdravje: zaščita, celiakija

Medicinski pripomoček

Apropos Gola Defens pršilo forte z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja. Apropos Gola Defens pršilo forte z zaščitno oblogo in propolisom M.E.D.* ščiti grlo pred zunanjimi dejavniki ter blaži bolečino ob vnetju grla in žrela.

*Propolis M.E.D. je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Ne vsebuje glutena.

Uporaba:
Odrasli: s pomočjo nastavka  štirikrat zapored razpršite v usta. Odmerek lahko ponovite do 4-krat na dan. Pred uporabo pretresite.

Sestava:
Voda, vodno-alkoholni izvleček propolisa, alkohol, rastlinski glicerin, vodno-glicerolni izvleček trpotca, eterično olje timijana, aloe vera, zaščitni kompleks AMP (celulozni gumi, ksantan gumi,hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), mentol, eterično olje mete, anetol, arome, sladilo: sukraloza.

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več  sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...