X Lekarnar obvestilo hq

Apropos Gola Defens, pršilo brez alkohola

Ščiti sluznico in lajša bolečino pri vnetem grlu. Primerno tudi za otroke.
Več...
Pakiranje 20 ml
8,45€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: usta, žrelo, sluznica
Oznaka: bolečina, vnetje
Vsebnost: propolis
Zdravje: zaščita, otroci

Apropos Gola Defens pršilo brez alkohola z zaščitnim kompleksom APM »aktivni mukoadhezivni polimeri« ustvari mukoadhezivno oblogo, ki sluznico ust in žrela ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, jo blaži in pomirja. Apropos Gola Defens pršilo brez alkohola z zaščitno oblogo in propolisom M.E.D.* ščiti grlo pred zunanjimi dejavniki ter blaži bolečino ob vnetju grla in žrela. Pršilo ne vsebuje alkohola in je primerno za otroke in odrasle.

*Propolis M.E.D. je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Uporaba:
Otroci
starejši od 3 let: s pomočjo nastavka dvakrat razpršite v usta. Postopek lahko ponovite 4-krat na dan.
Odrasli: s pomočjo nastavka  štirikrat zapored razpršite v usta. Odmerek lahko ponovite do 4-krat na dan. Pred uporabo pretresite.

Sestava:
Voda, vodno-glicerolni izvleček propolisa,  rastlinski glicerin, vodno-glicerolni izvleček črnega ribeza, glicerolni izvleček trpotca, zaščitni kompleks AMP (celulozni gumi, ksantan gumi, hialuronska kislina, gumi arabikum, izvleček propolisa), barvilo: karamel, aroma, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: natrijev sorbat, sladilo: sukraloza.

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več  sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Obvestilo o nedelovanju Lekarnar.com.

Spoštovani, obveščamo vas, da zaradi trenutne situacije naročanje preko Lekarnar.com ni mogoče.  Vse že naročene pakete bomo odpremili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas za razumevanje in potrpežljivost. ekipa Lekarnar.com.