Apropos Sedituss, sirup za odrasle

Za suh in produktiven kašelj. Ščiti sluznico, blaži kašelj in ter lajša izločanje sluzi.
Več...
Pakiranje 210 g
11,62€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: sirup, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: sluznica, dihala
Oznaka: kašelj
Vsebnost: propolis
Zdravje: zaščita, celiakija

Apropos Sedituss sirup za odrasle z zaščitnim kompleksom Propolis HXG, ustvari zaščitno mukoadhezivno oblogo, ki ščiti in vlaži sluznico glavnih dihalnih poti, pomirja kašelj, mehča sluz in lajša njeno izločanje. Zahvaljujoč filmogenemu učinku in vsebnosti Propolisa M.E.D, Apropos Sedituss sirup za odrasle prispeva k lajšanju tako suhega kot tudi produktivnega kašlja. Apropos Sedituss sirup za odrasle vsebuje med in eterična olja, ki so prijetnega okusa in delujejo balzamično. Propolis M.E.D.: je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji. Vsebuje naravne izvlečke grindelije, sleza, trpotca in aloe vere ter eterična olja timijana, bora, komarčka.

Brez glutena.

Uporaba:
Ena žlica (približno 10 ml) 2- do 4-krat na dan. Pred uporabo pretresti.

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več  sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

Sestava:
Voda, vodno-glicerolni izvleček propolisa, HXG (ksantan gumi, hidrolizirani glikozaminoglikani, izvleček propolisa), med, rastlinski glicerin, vodno glicerolni izvleček grindelije, vodno-glicerolni izvleček  sleza, etilni alkohol, vodno-glicerolni izvleček trpotca, eterično olje rdečega bora, eterično olje timijana, eterično olje evkalipta, eterično olje sladkega komarčka, suhi izvleček aloe vere, stabilizator: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

Eucerin vam je na voljo 25 % ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25 % ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 11. 10. do 23. 10. 2021 Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ter promocijska pakiranja ...