Apropos Sedituss, sirup za otroke

Za suh in produktiven kašelj. Ščiti sluznico, blaži kašelj ter lajša izločanje sluzi.
Več...
Pakiranje 210 g
11,62€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: sirup
Mesto uporabe: dihala, sluznica
Oznaka: kašelj
Vsebnost: propolis
Zdravje: otroci, zaščita

Medicinski pripomoček

Apropos Sedituss sirup za otroke z zaščitnim kompleksom Propolis HXG, ustvari zaščitno mukoadhezivno oblogo, ki ščiti in vlaži sluznico glavnih dihalnih poti, pomirja kašelj, mehča sluz in lajša njeno izločanje. Zahvaljujoč filmogenemu učinku in vsebnosti Propolisa M.E.D., Apropos Sedituss sirup za otroke prispeva k lajšanju tako suhega kot tudi produktivnega kašlja. Apropos Sedituss sirup vsebuje med in eterična olja, ki so prijetnega okusa in delujejo balzamično. Propolis M.E.D.: je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Brez glutena.

Uporaba:
Ena žlica (približno 10 ml) 2- do 4-krat na dan. Pred uporabo pretresti.

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več  sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži.

Sestava:
Voda, vodno glicerolni izvleček propolisa, HXG (ksantan gumi, hidrolizirani glikozaminoglikani, izvleček propolisa), med, vodno glicerolni  izvleček grindelije, hidroglicerinski izvleček  sleza,

suh izvleček acerole, vodno-glicerolni izvleček trpotca, vodno-glicerolni izvleček vijolice, aroma, stabilizator: ksantan gumi, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, sladilo: sukraloza.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...