Apropos Sedituss, žvečljive tablete - med in limona (20 tablet)

Za suh in produktiven kašelj. Z zaščitnim kompleksom Propolis HXG, ustvarijo zaščitno mukoadhezivno oblogo, ki ščiti in vlaži sluznico glavnih dihalnih poti, pomirja kašelj, mehča in lajša izločanje sluzi.
Več...
Pakiranje 20 žvečljivih tablet
7,76€

Z zaščitnim kompleksom Propolis HXG, ustvarijo zaščitno mukoadhezivno oblogo, ki ščiti in vlaži sluznico glavnih dihalnih poti, pomirja kašelj, mehča in lajša izločanje sluzi. Zahvaljujoč filmogenemu učinku in vsebnosti propolisa M.E.D., Apropos Sedituss žvečljive tablete prispevajo k lajšanju tako suhega kot tudi produktivnega kašlja. Apropos Sedituss tablete vsebujejo med in eterična olja, ki so prijetnega okusa in delujejo balzamično. Žvečljive tablete so priročne za uporabo. Propolis M.E.D.: je izvleček propolisa, pripravljenega z večkratno dinamično ekstrakcijo, s katero se ohrani višja vsebnost polifenolov in flavonoidov kot pri klasični ekstrakciji.

Brez glutena.

Uporaba:
4 tablete na dan raztopite v ustih.

Sestava:
Fruktoza, suhi izvleček propolisa, zaščitni kompleks propolis HXG (ksantan gumi, hidrolizirani glikozaminoglikani, izvleček propolisa), med, suhi izvleček grindelije*, suhi izvleček trpotca*, eterično olje mete, eterično olje evkalipta, arome, acerola*, saharoza, silicijev dioksid, stabilizatorji: (sorbitol, koruzni škrob), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid, rastlinski magnezijev stearat), sladilo: sukraloza.

*na maltodekstrinu

Opozorila:
Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi ali alergični na eno ali več sestavin v izdelku. Hranite nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem prostoru, pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte sončni svetlobi. Ne zavrzite prazne embalaže v okolje. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži. Ne uporabljajte izdelka po preteku roka uporabnosti, ki je naveden na embalaži. Serijska številka in rok uporabe sta navedena na dnu embalaže.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...