Aptamil 2 Pronutra, nadaljevalno mleko za dojenčke 400g

Aptamil 2 Pronutra+ je nadaljevalno mleko za dojenčke po dopolnjenem 6. mesecu starosti.
Več...
Pakiranje
10,95€

Živila za posebne prehranske namene.
Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.
 
Aptamil 2 Pronutra+ je nadaljevalno mleko za dojenčke po dopolnjenem 6. mesecu starosti. Pronutra+ je edinstvena mešanica prebiotikov (scGOS/lc FOS), železa, vitaminov A, D in C ter večkrat nenasičenih maščobnih kislin LCP (DHA in AA).

Opozorila:
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem.

Steklenička za hranjenje naj ne bo vašemu otroku nadomestilo za dudo »tolažilko«. Aptamil 2 Pronutra+ namreč vsebuje ogljikove hidrate, kateri ob pogostem ali stalnem kontaktu z zobmi lahko povzročijo zobno gnilobo in druge s tem povezane težave. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

Aptamil 2 Pronutra+ je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oziroma kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 6. mesecev. Nobeno nadaljevalno formulo-kot tudi Aptamil 2 Pronutra+ -ne smemo uporabljati v prvih 6 mesecih kot nadomestek za materino mleko.

Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Pripravite vedno le svež obrok in ga takoj uporabite (v eni uri). Ostankov hrane ne uporabljajte ponovno. Temeljito operite in prekuhajte stekleničko, dudo in obroček za dudo. Ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici zaradi možnosti pregretja.

Originalno zaprt izdelek je uporaben najmanj do:Datum je odtisnjen na dnu embalaže. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru (ne v hladilniku). Porabite v 3 tednih po odprtju.

Kontrolna številka: odtisnjena je na embalaži. Pakirano v kontrolirani atmosferi.  

Aptamil 2 Pronutra+ se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka. Po 12. mesecu starosti je priporočljivo, da nadaljevalno mleko Aptamil 2 Pronutra+ postopoma zamenjate z nadaljevalnim mlekom Aptamil 3 Pronutra+. Svetujemo vam, da vsaj do 36. meseca svojega otroka hranite z nadaljevalno formulo in ne s kravjim mlekom. 

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve zalog daril.  Brezplačno dostavo vam bo Lekarnar.com upošteval v koraku 3. v košarici (Izbira plačila): Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve ...