ARS Pharmae Bactoblis Junior, 30 žvečljivih tablet

Bactoblis Junior oralnio prehransko dopolnilo v obliki tablet za lizanje. Vsebuje edinstven, klinično preverjen sev Streptococcus salivarisu K12.
Več...
Pakiranje 30 žvečljivih tablet
19,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: žvečljive tablete
Mesto uporabe: usta, žrelo, ušesa
Vsebnost: mikroorganizmi
Zdravje: otroci

Bactoblis Junior vsebuje patentirano bakterijsko kulturo Streptococcus salivarius K12, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, v mikroflori ust in žrela. 

Bactoblis Junior tablete za počasno raztapljanje v ustih so namenjene vsem otrokom od 3. leta dalje.

Uporaba:
Uporaba in priporočene dnevne količine: 1-2 tableti na dan. Počasi raztopite v ustih.

Tableto Bactoblis Junior naj otrok počasi raztopi v ustih. Jemanje tablet Bactoblis Junior se svetuje zvečer pred spanjem po umivanju zob. Pri jemanju dveh tablet na dan svetujemo jemanje druge tablete zjutraj po zajtrku. Po jemanju Bactoblis Junior naj otrok nič ne je ali pije. 

  • Pri uporabi antibiotikov: če jemlje vaš otrok Bactoblis Junior sočasno z antibiotiki, svetujemo, da vzame Bactoblis Junior 3 ure po jemanju antibiotika 1-2 tableti na dan. Po zaključeni antibiotični terapiji svetujemo jemanje Bactoblis Junior vsaj še 14 dni 1 tableto na dan zvečer pred spanjem.

Vsebnost:
1 tableta vsebuje 1x109 cfu Streptococcus salivarius K12.

Sestavine:
Fruktoza (sredstvo za povečanje prostornine), maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), Streptococcus salivarius K12 (109 CFU), magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), aroma jagode.

Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Distributer: Ars Pharmae, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Bluestone Pharma Švica, proizvedeno v Srbiji.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Vsi Avene izdelki za zaščito kože pred soncem vsebujejo zaščitne UV-filtre. Zaščitni UV-filtri se lahko porazdelijo v dve osnovni skupini: kemični filtri in mineralni filtri. Zdravniki in znanstveniki kontinuirano raziskujejo, kateri od njih so bolj varni za ljudi in okolje: pravzaprav ima vsak od ...