Avène Cleanance čistilna voda (400 ml)

Članek: Akne v odrasli dobi, ko jih več ne pričakujemo.
Izdelek za čiščenje kože obraza brez spiranja nežno odstranjuje nečistoče s kože in ličila (vključno z vodoodpornimi ličili) ter zmanjšuje prekomerno mastenje kože. Čisti mastno kožo in na njej pušča občutek svežine.
Več...
Pakiranje 400 ml
15,37€

Avène Cleanance čistilna voda čisti brez izpiranja. Za mastno občutljivo kožo, nagnjeno k nepravilnostim. Z obraza nežno odstrani nečistoče in ličila (tudi vodoodporna).

Avène Cleanance micelarna voda za čiščenje kože je namenjena mastni in problematični koži, nagnjeni k nastajanju aken.

Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije
Niso znane. Samo za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok.

Uporaba:
Uporabite Cleanance čistilno voda za obraz, veke in vrat. Očistite z bombažno blazinico. Če je potrebno, popršite obraz z Avene termalno vodo. Nadalje uporabite ustrezen izdelek Cleanance ali Triacneal za nego kože.

Uporabite po potrebi. Svetujemo čiščenje kože s Cleanance čistilno vodo zvečer, da odstranite make-upa. Zjutaj pa nadaljujete nego z izdelki Cleanance.

Sestavine (INCI):
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). BUTYLENE GLYCOL. PENTYLENE GLYCOL. PEG-6 APRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CETRIMONIUM BROMIDE. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.

Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje. Akcija traja od 01.4. do 2.5.2021. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v ...