Avene losjon za čiščenje netolerantne kože (200 ml)

Avène Losjon za čiščenje netolerantne kože je namenjen za čiščenje in nego preobčutljive in razdražene netolerantne kože.
Več...
Pakiranje
14,27€

Avène Losjon za čiščenje netolerantne kože je namenjen za čiščenje in nego preobčutljive in razdražene netolerantne kože, zaradi različnih povzročiteljev (izsušenost, dražeča kozmetična sredstva ali dermatološki tretmaji, vpliv sonca ali vetra in mraza...).

Vsebuje visok odstotek Avène termalne in Parcerine. Dodatki naravnih in zelo bogatih sestavin za čiščenje kože zagotavljajo nežno in učinkovito odstranjevanje ličil in nečistoč. Izpiranje z vodo ni potrebno, kar je še posebej pomembno pri razdraženi koži, saj trda voda kožo izsuši.

Ne vsebuje dišav. Brez parabenov.

Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije
Niso poznane. Samo za zunanjo uporabo. Paziti, da ne pride v stik z očmi. Hraniti izven dosega otrok.

Uporaba:
Nanesti na kožo zjutraj in zvečer s pomočjo papirnatega robčka ali s prsti ter s krožnimi gibi vtreti v kožo.  Odvečen losjon odstraniti s papirnatim robčkom v nežnih gibih. Čiščenje zaključiti z Avène termalno vodo v razpršilu. Na koncu nanesti Avène skin recovery kremo ali bogato kremo (CPI ali CPI rich).

Vsak dan, zjutraj in zvečer

Sestavine (INCI):
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), CETEARYL ALCOHOL, SERINE, CETRIMONIUM BROMIDE, COCO-GLUCOSIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM PHOSPHATE, o-PHENYLPHENOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, WATER (AQUA).

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...