Avene Men, gel za britje (150 ml)

Avene men gel za britje za udobno in gladko britje.
Več...
Pakiranje 150 ml
12,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel, Aerosol
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: draženje, poraščenost
Zdravje: britje, moški

Avene Men gel za britje za udobno in gladko britje.

Omogoča lažje drsenje rezila in preprečuje draženje. Gel za britje je primeren za občutljivo kožo z nepravilnostmi.

Vsebuje glicerin in Avene termalno vodo.

Brez alkohola in parabenov.

Uporaba:
Peno nanesite na moker obraz. Brijte v smeri rasti dlak, da bi se izognili draženju. Po britju nanesite dnevno nego ali balzam po britju. Za zaključek lahko na obraz popršite Avene termalno vodo.

Sestavine (INCI):
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA).PALMITIC ACID.TRIETHANOLAMINE.OLETH-20.GLYCERIN.ISOPENTANE.GLYCERETH-26.HYDROGENATED POLYISOBUTENE.STEARIC ACID.ISOBUTANE.BHT.BISABOLOL.BLUE 1 (CI 42090).FRAGRANCE (PARFUM).GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL).HYDROXYCAPRIC ACID.HYDROXYETHYLCELLULOSE.HYDROXYPROPYLCELLULOSE.LINOLEIC ACID.PEG-14M.SILICA.SODIUM ACETATE.SODIUM POLYNAPHTHALENESULFONATE.TOCOPHEROL.WATER (AQUA).ZINC PYRITHIONE.NITROGEN

Opozorila:
Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 ˚C / 122 ˚F. Hraniti zunaj dosega otrok.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 12.4. do 25.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.