Avene Men, pena za britje (200 ml)

Avene Men pena za britje je lahka in kremasta.
Več...
Pakiranje 200 ml
12,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pena, Aerosol
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: poraščenost, občutljiva koža
Zdravje: britje, moški

Avene Men pena za britje je lahka in kremasta.

Omogoča lažje drsenje rezila, zaradi česar je britje bolj udobno.

Vsebuje glicerin in Avene termalno vodo.

Brez alkohola in parabenov.

Uporaba:
Pred uporabo peno pretresite, nato jo nanesite na moker obraz. Brijte v smeri rasti dlak, da bi se izognili draženju. Po britju nanesite fluid ali balzam za po britju. Za zaključek lahko na obraz popršite Avene termalno vodo.

Sestavine (INCI):
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PALMITIC ACID. STEARIC ACID. CETEARETH-50. BUTANE. TRIETHANOLAMINE. METHYL GLUCETH-20. PROPANE. BISABOLOL. FRAGRANCE (PARFUM). HYDROXYCAPRIC ACID. ISOBUTANE. POTASSIUM HYDROXIDE. SODIUM POLYNAPHTALENESULFONATE. WATER (AQUA). XANTHANE GUM. ZINC PYRITHIONE.

Opozorila:
Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C / 122 °F. Hraniti zunaj dosega otrok.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 12.4. do 25.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.