Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Avent Airfree, steklenička (260 ml)

Steklenička proti krčem z ventilom AirFree.
Več...
Pakiranje 260 ml
9,28€

Odprtina AirFree je zasnovana tako, da dojenček pogoltne manj zraka. Cucelj ostane napolnjen z mlekom, tudi v vodoravnem položaju, za pokončno hranjenje. Z zmanjšanjem količine pogoltnjenega zraka se pri dojenčku olajšajo običajne težave pri hranjenju, kot so trebušni krči, plini in refluks.

Mleko se ne poliva, zrak ostane zunaj:

Mleko se ne poliva, zrak ostane zunaj – za preprosto pokončno hranjenje
Cucelj ostane napolnjen z mlekom, tudi ko stekleničko držite vodoravno, da je lahko dojenček med pitjem v naravnejšem, pokončnem položaju. Ta sistem zmanjšuje refluks in vnos zraka ter poskrbi za udobnejše hranjenje tako za vas kot za vašega malčka.

Cucelj je napolnjen z mlekom, ne z zrakom
Naš poseben ventil AirFree odvaja zrak iz cuclja, da dojenček med pitjem pogoltne manj zraka. To lajša običajne težave pri hranjenju, kot so trebušni krči, refluks in plini.

Sistem proti trebušnim krčem dokazano blaži trebušne krče in nemirno vedenje*
Klinične raziskave so pokazale, da stekleničke Philips Avent preprečujejo trebušne krče in nemirno vedenje*. Vas zanima, kako? Ventil v cuclju preprečuje nastanek vakuuma med pitjem dojenčka in omogoča neprekinjeno hranjenje. Tako zmanjšuje trebušne krče, pline, vračanje hrane in spahovanje.

Preprosto čiščenje in sestava, saj je ventil AirFree izdelan iz enega kosa
Ventil AirFree lahko preprosto namestite na katero koli stekleničko Philips Avent proti krčem. Stekleničko lahko tudi preprosto očistite, saj ima širok vrat in je sestavljena iz le nekaj delov.

Preprosta uporaba
Stekleničko napolnite z mlekom, ventil AirFree postavite čez rob stekleničke in namestite cucelj. Stekleničko obrnite navzdol, da se cucelj napolni, in začnite s hranjenjem. Zagotovite, da ventil AirFree med hranjenjem ne zdrsne. Cucelj bo vedno napolnjen z mlekom, tudi v vodoravnem položaju, za preprostejše pokončno hranjenje.

Stekleničko lahko uporabljate z ventilom AirFree ali brez
Stekleničko proti krčem Philips Avent lahko uporabljate z ventilom AirFree ali brez. Ventil AirFree je združljiv s stekleničkami proti krčem Philips Avent s kapaciteto 125 ml, 260 ml in 330 ml.

Oblika cuclja omogoča dober oprijem
Oblika cuclja omogoča dojenčku dober oprijem, tekstura z brazdami pa preprečuje, da bi se cucelj sesedel, zato je lahko hranjenje neprekinjeno in udobno.

Na voljo so cuclji z različnimi pretoki
Način pitja otroka se med odraščanjem spreminja. Izberite cucelj z ustrezno hitrostjo pretoka za določeno stopnjo razvoja. Stekleničke proti krčem Philips Avent lahko uporabljate z ventilom AirFree ali brez, vendar pa jih morate uporabljati izključno s cuclji proti krčem Philips Avent.

Z aplikacijo uGrow pridobite strokovne nasvete za hranjenje
Prenesite brezplačno aplikacijo uGrow, ki prinaša informacije o hranjenjih vašega otroka in strokovne nasvete za vzpostavitev zdravih navad hranjenja.

Kombinirajte z drugimi izdelki Philips Avent
Z našo serijo stekleničk proti krčem lahko kombinirate različne zgornje in spodnje dele. To omogoča preprost prehod s stekleničke na lonček za navajanje na pitje in na lonček za pitje z manj deli.

Avent steklenička airless 260 ml

Odprtina AirFree je zasnovana tako, da dojenček pogoltne manj zraka. Cucelj ostane napolnjen z mlekom, tudi v vodoravnem položaju, za pokončno hranjenje. Z zmanjšanjem količine pogoltnjenega zraka se pri dojenčku olajšajo običajne težave pri hranjenju, kot so trebušni krči, plini in refluks. 2 tedna stari dojenčki, ki so bili hranjeni s stekleničko Philips Avent, so imeli v primerjavi s hranjenjem z običajno stekleničko manj trebušnih krčev in so bili ponoči veliko bolj mirni kot dojenčki, ki so bili hranjeni s stekleničko druge vodilne znamke. Kaj so trebušni krči in kako vplivajo na dojenčke? Trebušne krče ali kolike delno povzroča zaužitje zraku med hranjenjem, zaradi česar dojenček čuti nelagodje v prebavnem sistemu. Simptomi so jok, nemir, vetrovi in vračanje hrane.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...