izbor

Avent Airfree, steklenička (260 ml)

Steklenička proti krčem z ventilom AirFree.
Več...
Pakiranje 260 ml
9,28€

Odprtina AirFree je zasnovana tako, da dojenček pogoltne manj zraka. Cucelj ostane napolnjen z mlekom, tudi v vodoravnem položaju, za pokončno hranjenje. Z zmanjšanjem količine pogoltnjenega zraka se pri dojenčku olajšajo običajne težave pri hranjenju, kot so trebušni krči, plini in refluks.

Mleko se ne poliva, zrak ostane zunaj:

Mleko se ne poliva, zrak ostane zunaj – za preprosto pokončno hranjenje
Cucelj ostane napolnjen z mlekom, tudi ko stekleničko držite vodoravno, da je lahko dojenček med pitjem v naravnejšem, pokončnem položaju. Ta sistem zmanjšuje refluks in vnos zraka ter poskrbi za udobnejše hranjenje tako za vas kot za vašega malčka.

Cucelj je napolnjen z mlekom, ne z zrakom
Naš poseben ventil AirFree odvaja zrak iz cuclja, da dojenček med pitjem pogoltne manj zraka. To lajša običajne težave pri hranjenju, kot so trebušni krči, refluks in plini.

Sistem proti trebušnim krčem dokazano blaži trebušne krče in nemirno vedenje*
Klinične raziskave so pokazale, da stekleničke Philips Avent preprečujejo trebušne krče in nemirno vedenje*. Vas zanima, kako? Ventil v cuclju preprečuje nastanek vakuuma med pitjem dojenčka in omogoča neprekinjeno hranjenje. Tako zmanjšuje trebušne krče, pline, vračanje hrane in spahovanje.

Preprosto čiščenje in sestava, saj je ventil AirFree izdelan iz enega kosa
Ventil AirFree lahko preprosto namestite na katero koli stekleničko Philips Avent proti krčem. Stekleničko lahko tudi preprosto očistite, saj ima širok vrat in je sestavljena iz le nekaj delov.

Preprosta uporaba
Stekleničko napolnite z mlekom, ventil AirFree postavite čez rob stekleničke in namestite cucelj. Stekleničko obrnite navzdol, da se cucelj napolni, in začnite s hranjenjem. Zagotovite, da ventil AirFree med hranjenjem ne zdrsne. Cucelj bo vedno napolnjen z mlekom, tudi v vodoravnem položaju, za preprostejše pokončno hranjenje.

Stekleničko lahko uporabljate z ventilom AirFree ali brez
Stekleničko proti krčem Philips Avent lahko uporabljate z ventilom AirFree ali brez. Ventil AirFree je združljiv s stekleničkami proti krčem Philips Avent s kapaciteto 125 ml, 260 ml in 330 ml.

Oblika cuclja omogoča dober oprijem
Oblika cuclja omogoča dojenčku dober oprijem, tekstura z brazdami pa preprečuje, da bi se cucelj sesedel, zato je lahko hranjenje neprekinjeno in udobno.

Na voljo so cuclji z različnimi pretoki
Način pitja otroka se med odraščanjem spreminja. Izberite cucelj z ustrezno hitrostjo pretoka za določeno stopnjo razvoja. Stekleničke proti krčem Philips Avent lahko uporabljate z ventilom AirFree ali brez, vendar pa jih morate uporabljati izključno s cuclji proti krčem Philips Avent.

Z aplikacijo uGrow pridobite strokovne nasvete za hranjenje
Prenesite brezplačno aplikacijo uGrow, ki prinaša informacije o hranjenjih vašega otroka in strokovne nasvete za vzpostavitev zdravih navad hranjenja.

Kombinirajte z drugimi izdelki Philips Avent
Z našo serijo stekleničk proti krčem lahko kombinirate različne zgornje in spodnje dele. To omogoča preprost prehod s stekleničke na lonček za navajanje na pitje in na lonček za pitje z manj deli.

Avent steklenička airless 260 ml

Odprtina AirFree je zasnovana tako, da dojenček pogoltne manj zraka. Cucelj ostane napolnjen z mlekom, tudi v vodoravnem položaju, za pokončno hranjenje. Z zmanjšanjem količine pogoltnjenega zraka se pri dojenčku olajšajo običajne težave pri hranjenju, kot so trebušni krči, plini in refluks. 2 tedna stari dojenčki, ki so bili hranjeni s stekleničko Philips Avent, so imeli v primerjavi s hranjenjem z običajno stekleničko manj trebušnih krčev in so bili ponoči veliko bolj mirni kot dojenčki, ki so bili hranjeni s stekleničko druge vodilne znamke. Kaj so trebušni krči in kako vplivajo na dojenčke? Trebušne krče ali kolike delno povzroča zaužitje zraku med hranjenjem, zaradi česar dojenček čuti nelagodje v prebavnem sistemu. Simptomi so jok, nemir, vetrovi in vračanje hrane.

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...