Avent Classis, steklenička s silikonskim cucljem (260 ml)

Zasnovano za hranjenje brez prekinitev.
Več...
Pakiranje 260 ml
8,80€

Sistem zračenja Airflex in teksturiran cucelj pri naših steklenicah Classic+ sta zasnovana tako, da hranjenje poteka s čim manj prekinitvami in nelagodja. Z integriranim ventilom proti trebušnim krčem se zrak dviga po steklenički stran od dojenčkovega trebuščka.

Lastnosti:

Ventil proti trebušnim krčem dokazano blaži trebušne krče*
Naš ventil proti trebušnim krčem je zasnovan tako, da zmanjšuje trebušne krče in nelagodje. Ko hranite dojenčka, se vgrajen ventil na cuclju upogne in omogoča dovajanje zraka v stekleničko. S tem se prepreči nastajanje vakuuma, zrak pa se lahko dviga navzgor po steklenički. Zrak ostane tako v steklenički in ne vstopi v otrokov trebušček, kar zmanjša trebušne krče in nelagodje.

Dojenčki so ponoči 60 % bolj mirni*
Philipsova steklenička Avent Anti-colic zmanjšuje nemirno vedenje. Dojenčki, ki so bili hranjeni s Philipsovo stekleničko Avent Anti-colic, so bili ponoči za 60 % bolj mirni kot dojenčki, ki so bili hranjeni s konkurenčno stekleničko proti trebušnim krčem.*

Tekstura z brazdami preprečuje sesedanje cuclja za neprekinjeno hranjenje
Oblika cuclja omogoča dojenčku dober oprijem, tekstura z brazdami pa preprečuje, da bi se cucelj sesedel, zato je lahko hranjenje neprekinjeno in udobno.

Enostavno čiščenje in sestavljanje z manj sestavnimi deli
Naša steklenička Anti-colic ima malo sestavnih delov za hitro in enostavno sestavljanje.

Enostavno držanje
Edinstvena oblika stekleničke omogoča enostaven oprijem, ne glede na to, kako je obrnjena.

Široka odprtina stekleničke z zaobljenim robom za lažje čiščenje
Naša steklenička s široko odprtino in zaobljenimi robovi omogoča hitro in temeljito čiščenje. Enostavno čiščenje zagotavlja bolj higienično hranjenje.

Serija združljivih izdelkov od dojenja do lončka
Kombinirajte dele črpalke, stekleničke in lončka ter ustvarite izdelek, ki vam odgovarja v trenutku, ko ga potrebujete.

Steklenička ne vsebuje bisfenola A
Steklenička Philips Avent Anti-colic je izdelana iz polipropilena (PP), ki ne vsebuje bisfenola A.

Na voljo so cuclji z različnimi pretoki
Serija stekleničk Philips Avent Anti-colic vključuje cuclje z različnimi pretoki, ki se ujemajo z razvojem otroka. Oznake starosti so samo približne, saj se vsi otroci ne razvijajo enako hitro. Vsi cuclji so na voljo v paketih po dva cuclja: za novorojenčke, počasen, srednji, hiter in spremenljiv pretok ter cucelj za gostejšo hrano.

Zasnova, ki preprečuje puščanje
Naša steklenička Anti-colic preprečuje polivanje mleka med hranjenjem, da je le-to lahko resnično prijetno.

*2 tedna stari dojenčki, ki so bili hranjeni s stekleničko Philips Avent, so imeli manj trebušnih krčev in so bili ponoči veliko bolj mirni kot dojenčki, ki so bili hranjeni z drugo konkurenčno stekleničko. Oblikovanje cuclja dokazano preprečuje njegovo sesedanje in posledično zaužitje zraka ter prekinitve pri hranjenju. Kaj so trebušni krči in kako vplivajo na dojenčke? Trebušne krče ali kolike delno povzroča zaužitje zraka med hranjenjem, zaradi česar dojenček čuti nelagodje v prebavnem sistemu. To se lahko kaže kot jok in nemir.

https://www.lekarnar.com/spree/uploads/30298/original/avent-classic-shema-260-ml.jpg?1533884382

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...