Baby Linbi, kapljice za otroke - 8 ml

Baby Linbi kapljice za otroke so prehransko dopolnilo, ki vsebuje liofilizirane bakterije iz rodu Bifidobacterium.
Več...
Pakiranje 8 ml
12,98€

Baby Linbi kapljice za otroke so prehransko dopolnilo, ki vsebuje liofilizirane bakterije iz rodu Bifidobacterium.

Bifidobakterije so bakterije, običajno prisotne v prebavnem traktu in so del črevesne mikrobiote. Mikrobiota dojenih otrok je primarno sestavljena iz rodov bifidobakterij.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dojenčki in otroci do 12 let: 6 kapljic enkrat na dan, najbolje s hrano.

Pred uporabo dobro pretresite. Pri odmerjanju je potrebno stekleničko držati pod kotom 30°. 6 kapljic odmerite na žličko ali v mleko oz. hrano.

Da bi se izognili škodljivemu vplivu toplote na bakterije, ne mešajte kapljic z vročimi napitki. Če otrok prejema antibiotike, priporočamo dajanje dopolnila Baby Linbi kapljice za otroke vsaj 3 ure po zaužitju antibiotikov.

Vsebnost:
Sestavine (v 6 kapljicah): 1 x 109 kolonijskih enot liofiliziranih bakterij Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12). BB-12 je zaščitena blagovna znamka podjetja Chr. Hansen A/S.

Hranilna vrednost V 6 kapljicah
Energijska vrednost 9 kJ/2 kcal
Maščobe 0,24 g
-od tega nasičene maščobe 0,02 g

Vsebuje zanemarljive količine ogljikovih hidratov, sladkorjev, beljakovin in soli.

Sestavine:
Sončnično olje, Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12), saharoza, maltodekstrin, antioksidanti: natrijev askorbat, DL-alfa tokoferol, citronska kislina.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Poskrbite tudi za zdrav življenski slog. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte pri temperaturi do 25°C. Izdelek shranjujte v originalni embalaži in ga porabite v enem mesecu po prvem odprtju. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Rok uporabnosti in številka serije sta odtisnjena na ovojnini.

Zaradi varnostnih razlogov otroku ne dajajte prehranskega dopolnila Baby Linbi kapljice za otroke, če je alergičen na katerokoli sestavino izdelka in ima pomanjkljivosti v delovanju imunskega sistema.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Posebna ponudba: Lactoseven Kids (50 tablet ) + Darilo: 20 tablet.

Lacto Seven Kids vsebuje edinstveno kombinacijo sedmih mlečnokislinskih bakterij in vitamin D3. Bakterije so v tabletah zaščitene s posebno Bio-Support tehnologijo. Tabletam je dodan vitamin D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Potreben je tudi za ohranitev zdravih kosti in zob ter za ...