Bactoblis Baby Ars Pharmae, 30 vrečk

Bactoblis Baby vsebuje edinstven, klinično preverjen bakterijski sev Streptococcus salivarisu K12, ki se naseli v ustih, grlu in žrelu. V obliki praška za počasno raztapljanje v ustih.
Več...
Pakiranje 30 vrečk
19,99€

Kaj je Bactoblis Baby?

Bactoblis Baby vsebuje patentirano bakterijsko kulturo Streptococcus salivarius K12, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, v mikroflori ust in žrela ter vitamin D3.  Bactoblis Baby je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela. Bactoblis Baby prašek za počasno raztapljanje v ustih je namenjen vsem otrokom od 1. leta dalje.

Učinkovitost Bactoblis Baby je klinično preverjena. 

Navodila za uporabo:
Uporaba in priporočene dnevne količine: 1 vrečko na dan naj otrok počasi raztopi v ustih. 

Prašek za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis Baby vašemu otroku zvečer pred spanjem po umivanju zob:

  • v manjših delih stresete v usta oziroma daste po žlički. Otrok naj počasi valja in raztopi prašek v ustih, naj ga ne pogoltne.
  • pomočite dudo v vsebino vrečke in jo dajte otroku, da jo počasi posesa. Ponovite večkrat, da uporabite ves prašek v vrečki.

Po jemanju Bactoblis Baby naj otrok nič ne je ali pije. 

Vsebnost:
Vsebnost: 1 vrečka vsebuje 1x109  bakterijskih kultur Streptococcus salivarius K12 in 5 μg vitamin D3 (25% priporočenega dnevnega vnosa).

Sestavine:
maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), frukto-oligosaharidi (sredstvo za povečanje prostornine), Streptococcus salivarius K12, aroma jagode, holekalciferol (vitamin D3).

Ne vsebuje glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, sladkorja ali GSO. 

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo.  

Distributer: Ars Pharmae, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana
Proizvajalec: Bluestone Pharma Švica, proizvedeno v Srbiji.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje.

Izbrani izdelki Ekolife natura so vam na voljo 10% ugodneje. Akcija velja za: Ekolife Natura, liposomski Vitamin D3 brez alkohola (60 ml), Ekolife Natura liposomski vitamin K2 in D3 brez etanola, tekočina (60 ml), Ekolife Natura liposomski vitamin C (750 mg) z okusom Ananasa, tekočina - 250 ...