Balmandol, oljna kopel

Oljna kopel z visoko učinkovitimi mazilnimi lastnostmi za uporabo pri težavah s kožo pri otrocih in odraslih.
Več...
Pakiranje 225 ml
12,20€

Balmandol je oljna kopel z visoko učinkovitimi mazilnimi lastnostmi, zahvaljujoč njenima glavnima sestavinama mandljevem in parafinskem olju.

Na površini kopeli naredi Balmandol tanek oljni film, ki po kopeli ostane na koži in pri tem namasti vlažno kožo. Oljna plast upočasnjuje izgubo vode iz kože ter tako deluje proti njenemu izsuševanju.

Balmandol se uporablja kot dodatni tretma pri vseh kožnih obolenjih za katere je značilna nemastna, izsušena, luskava in popokana koža, ali nagnjenost k navedenim težavam s kožo, občutljiva dojenčkova ali otroška koža, postarana koža (predvsem srbeča koža).  Primerno za atopijski dermatitis in druge težave s kožo.

Uporaba:
V kopel dodajte Balmandol ter rahlo premešajte, da se enakomerno razporedi.

Polna kopel: 15 - 30 ml (enakovredno 1/2 -1 pokrovčku). Delno napolnjena kopel: dovolj, da prekrije vodno površino Za dojenčkovo kopel: 5 - 10 ml. Za negovanje rahlo izsušene kože lahko količino zmanjšate na 5 - 10 ml. Kopel se naredi 2-3 krat tedensko razen, če ni predpisano drugače.

Izognite se uporabi mila. Po potrebi lahko oljno kopel opravite po čistilni kopeli ali tuširanju, vendar ne v obratnem vrstnem redu. Kopel segreta na približno 35 °C naj traja od 10 do 15 minut. Po kopeli kože ne smete močno drgniti ampak jo posušite z nežnim vpijanjem z brisačo.

Balmandol lahko uporabljate kot olje za telo in ga nanesete neposredno na mokro kožo po tuširanju.

Pred uporabo pnatančno preberite navodila. V kolikor menite, da je učinek premočan ali prešibek se obrnite na svojega zdravnika ali farmacevta.

Sestavine (INCI):
Paraffi num Liquidum, Prunus Amygdalus, Dulcis Oil, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Cyclotetrasiloxane, PEG-7 Hydrogenated, Castor, Oil, Parfum

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Vsi Avene izdelki za zaščito kože pred soncem vsebujejo zaščitne UV-filtre. Zaščitni UV-filtri se lahko porazdelijo v dve osnovni skupini: kemični filtri in mineralni filtri. Zdravniki in znanstveniki kontinuirano raziskujejo, kateri od njih so bolj varni za ljudi in okolje: pravzaprav ima vsak od ...