Bentley Organic, čistilna pena za roke za mamo in dojenčka

Bentley Organic čistilna pena za roke za mamo in dojenčka je priročna za vsakodnevno življenje, ko se pogosto z otrokom znajdemo v situaciji, ko si ni mogoče umiti rok s tekočo vodo.
Več...
Pakiranje 50 ml
5,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pena
Mesto uporabe: roke, koža
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: dojenčki, otroci, čiščenje, vlaženje

Bentley Organic čistilna pena za roke za mamo in dojenčka je priročna za vsakodnevno življenje, ko se pogosto z otrokom znajdemo v situaciji, ko si ni mogoče umiti rok s tekočo vodo.

Za uporabo ne potrebujete vode in tudi ne brisače saj ne pušča mastnih ali lepljivih sledi.

Čistilna pena za roke vsebuje kar 27% Aloe Vere, ki vlaži in neguje vaše in otrokove roke.

Ne vsebuje alkohol, parabenov, SLS &SLES.

  • Priročna embalaža za vsako torbico

Uporaba:
Vsebino pumpice z enim pritiskom stisnite v dlan in podrgnite med rokami do suhega. Samo za zunanjo uporabo. Ena sama čistilna pena poskrbi ta približno 120 nanosov.

Sestavine (INCI):
Aqua (Voda), Lauryl Betaine, Glicerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) prah iz soka listov aloe vere*,  Citrus Aurantium Amara (izvleček grenke pomaranče), Lactic Acid (Mlečna kislina), Potassium Sorbate  

* Ekološko certificirano

Poreklo: Anglija

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...