izbor

Bepanscar, gel proti brazgotinam

- rok uporabe 07/2019 -

Bepanscar gel proti brazgotinam je silikonska emulzija z masažnim pripomočkom, ki se uporablja na zaprti rani, da se prepreči nastanek rdeče in dvignjene brazgotine ter za glajenje, mehčanje in ravnanje obstoječih brazgotin.
Več...
Pakiranje 20 g
39,92€

Medicinski pripomoček

Bepanscar gel proti brazgotinam je silikonska emulzija, ki se uporablja na zaprti rani, da se prepreči nastanek rdeče in dvignjene brazgotine (hipertrofične brazgotine).

Bepanscar gel proti brazgotinam se lahko uporablja tudi za glajenje, mehčanje in ravnanje obstoječih brazgotin ter za zmanjševanje rdečine, napetosti in srbenja, do česar pogosto prihaja pri brazgotinah.

Bepanscar gelu proti brazgotinam je priložena masažna kroglica. Masažno kroglico uporabljajte samo na že nastalih brazgotinah (rana mora biti zaprta več kot en mesec).

Sestava:
Dimetikon, premreženi polimer dimetikona, voda, pentilen glikol, pantenol, kopolimer bis-izobutil PEG/PPG 10/7 dimetikona, dimetikonol, tetranatrijev glutamat diacetat, citronska kislina.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...