Bepanthol, intenzivni losjon za telo

Bepanthol intenzivni losjon za telo hrani in vlaži zelo suho in občutljivo kožo ter jo varuje pred nadaljnjo izsušitvijo. Koža postane prožna in gladka ter je ponovno videti negovana.
Več...
Pakiranje 200 ml
11,17€

dexpanthenol

Hrani in vlaži zelo suho in občutljivo kožo ter jo varuje pred nadaljnjo izsušitvijo. Vsebuje dekspantenol v obliki emulzije voda v olju (V/O). Dekspantenol pospeši obnovo kože, visok delež koži prijaznih lipidov ter vlažilne snovi pa jo vlažijo ter preprečujejo njeno nadaljnjo izsuševanje. Koža postane prožna in gladka ter je ponovno videti negovana.

Bepanthol losjon za telo vsebuje dekspantenol v obliki emulzije tipa olje v vodi. Voda iz emulzije na kožni površini hitro izhlapeva in tako povečuje koncentracijo dekspantenola na mestu uporabe, pri čemer deluje tudi prijetno hladilno. Dekspantenol hitro prodira v kožo, kjer se v njenih celicah biološko spremeni v pantotensko kislino - vitamin B5, enega najpomembnejših vitaminov, ki jih koža potrebuje, in pospeši njeno obnovo.

Bepanthol losjon za telo uporabljajte za nego
• občutljive in izsušene kože po prhanju ali kopanju

Nanesite ga na umito in suho kožo enkrat ali večkrat na dan, kolikor je potrebno. Se hitro in popolnoma vpije v kožo in ne pušča madežev.

Sestavine (INCI):
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Stearate, Petrolatum, Lanolin Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Panthenol, PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Propylene Glycol, Sorbitan Oleate, Pentylene Glycol, Glycerin, Sodium Lactate, Lactic Acid, Serine, Urea, Sorbitol, Sodium Chloride, Allantoin, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Pantolactone,  Parfum.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana sončna linija od Vichyja. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Tukaj so 3 stvari, po katerih je Vichy Ideal Soleil linija poznana: 1. Edinstvena zaščita Sistem filtrov UVA (+ dolgi UVA) in UVB + Antioksidativna mineralizirana voda Vichy, ki ...