izbor

Bepanthol Derma losjon za telo (200 ml)

Bepanthol losjon za telo vam je na voljo v posebni ponudbi.
Bepanthol body losjon za telo je namenjen negi pordele kože po sončenju, ter pordele in izsušene kože po prhanju ali kopanju.
Več...
Pakiranje
12,75€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: losjon, emulzija
Mesto uporabe: telo
Oznaka: suha koža, rdečica
Vsebnost: dekspantenol
Zdravje: sončenje, otroci, zaščita kože

Bepanthol body losjon za telo vsebuje aktivno sestavino dekspantenol v obliki emulzije tipa olje v vodi. Voda iz emulzije na kožni površini hitro izhlapeva in tako povečuje koncentracijo dekspantenola na mestu uporabe, pri čemer deluje tudi prijetno hladilno.

Dekspantenol hitro prodira v kožo, kjer se v njenih celicah biološko spremeni v pantotensko kislino, vitamin B5, enega najpomembnejših vitaminov, ki jih koža potrebuje, in pospeši njeno obnovo.

Bepanthol body losjon za telo je namenjen negi pordele kože po sončenju, ter pordele in izsušene kože po prhanju ali kopanju. Krepi kožo kot naravno zaščitno plast, predvsem če je izpostavljena zunanjim vplivom: soncu, vetru in vodi, ko se odzove tako, da postane suha, napeta in deloma pordela.

Uporaba:
Nanesite ga na umito in suho kožo enkrat ali večkrat na dan, kolikor je potrebno.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo! Ne uporabljajte izdelka, če ste preobčutljivi na katero od sestavin. Če pride do alergijske reakcije, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Shranjujte v dobro zaprti plastenki in nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi do 30 °C.

Sestavine (INCI):
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, PEG-6 Stearate, Panthenol, Dimethicone, Chlorhexidine Dihydrochloride, Pantolactone, Parfum, Disodium EDTA.

Proizvajalec: GP Grenzach Produktions GmbH Emil-Barell-Str. 7,  D-79639 Grenzach-Wyhlen, Germany
Zastopnik za Slovenijo: Bayer d.o.o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

La Roche-Posay dnevi - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.  Ob nakupu La Roche-Posay nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja od 24. 5. do 31. 5. 2023 ...