Bio-Pharma Gabez, zeliščno vitaminsko mazilo

Bio-Pharma Absor zeliščno vitaminsko mazilo se odlikuje po bogati zeliščni sestavi in prisotnosti vitaminov A in E. Površinsko delovanje mazila naredi kožo mehko in prožno.
Več...
Pakiranje 80 ml
13,40€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: mazilo
Mesto uporabe: sklepi, mišice
Vsebnost: zelišča

Bio-Pharma Gabezovo zeliščno vitaminsko mazilo je prvenstveno namenjeno za regeneracijo tkiva. Glavna sestavina gabeza je alantoin, ki v kombinaciji z ostalimi zelišči in vitamini predstavlja popolno nego tkiva po poškodbah v primerih: zvina, izpaha ter pri nategnjenih mišicah in kitah.

Gabezovo mazilo je nepogrešljivo pri negi obremenjenega telesa še posebej pa aktivnega športnika in rekreativca.

Uporaba:
Mazilo se nanaša v tankem sloju 2-4x na dan z blagim vtiranjem.

Sestavine (INCI):
Lanolin, Aqua, Symphytum Officinale Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Linum Usitatissmum Seed Oil, Hypericum Perforatum Herb Extract, Taraxacum Officinale Root Extract, Alcohol, Dimethicone, Turpentine Oil, Retinol, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Limonene*.

*sestavina eteričnega olja

 

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. Inovativna embalaža zagotavlja, da se čisti ...