Bio-Pharma Gabez, zeliščno vitaminsko mazilo (80 ml)

Bio-Pharma Absor zeliščno vitaminsko mazilo se odlikuje po bogati zeliščni sestavi in prisotnosti vitaminov A in E. Površinsko delovanje mazila naredi kožo mehko in prožno.
Več...
Pakiranje 80 ml
13,40€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: mazilo
Mesto uporabe: sklepi, mišice
Vsebnost: zelišča

Bio-Pharma Gabezovo zeliščno vitaminsko mazilo je prvenstveno namenjeno za regeneracijo tkiva. Glavna sestavina gabeza je alantoin, ki v kombinaciji z ostalimi zelišči in vitamini predstavlja popolno nego tkiva po poškodbah v primerih: zvina, izpaha ter pri nategnjenih mišicah in kitah.

Gabezovo mazilo je nepogrešljivo pri negi obremenjenega telesa še posebej pa aktivnega športnika in rekreativca.

Uporaba:
Mazilo se nanaša v tankem sloju 2-4x na dan z blagim vtiranjem.

Sestavine (INCI):
Lanolin, Aqua, Symphytum Officinale Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Linum Usitatissmum Seed Oil, Hypericum Perforatum Herb Extract, Taraxacum Officinale Root Extract, Alcohol, Dimethicone, Turpentine Oil, Retinol, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Limonene*.

*sestavina eteričnega olja

 

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...