Biocyte Memo Perform, kapsule (60 kapsul)

Prehransko dopolnilo s sojinim lecitinom in fosfatidilserinom, z DMAE, s koencimom Q10, z ekstraktom bakope in vitaminom B2 in B5.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
30,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: živčevje, oči, koža
Oznaka: utrujenost
Vsebnost: riboflavin, q10
Zdravje: zaščita

Prehransko dopolnilo s sojinim lecitinom in fosfatidilserinom, z DMAE, s koencimom Q10, z ekstraktom bakope in vitaminom B2 in B5.

Brez titanovega dioksida.

Vitamin B5 pripomore k boljši mentalni zmogljivosti, k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu energijskemu metabolizmu.

Vitamin B2 pripomore k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu delovanju živčnega sistema, normalnemu energijskemu metabolizmu, zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ohranjanju normalnih rdečih krvničk, ohranjanju normalnega vida, ohranjanju normalnih mukoznih membran, ohranjanju normalne kože in k normalnemu metabolizmu železa.

Uporaba:
2 kapsuli na dan naenkrat, med obrokom. Lahko v kombinaciji z MEMO RESTORE.

Vsebnost:

Sestavine: V dveh kapsulah: %PDV
Vitamin B5 1,8 mg 30%
Vitamin B2 0,42 mg 30%
Ekstrakt bakope 250 mg -
Sojin lecitin v prahu 250 mg  
-Pri čemer fosfatidelholin 50 mg  
-Pri čemer fosfatidelserin  50 mg  
Dimetilaminoetanol (DMAE) 80 mg  
Koencim Q10 60 mg  

*PDV - priporočen dnevni vnos.

Sestavine:
Bacopa monnieri (L.) Wettst. ekstrakt cele rastline; sojin lecitin v prahu (pri čemer fosfatidilholin in fosfatidilserin); dimetilaminoetanol bitartrat (pri čemer dimetilaminoetanol (DMAE)); omot kapsule (želatina; barvila: železovi oksidi [NANO]; sredstvo za povečanje prostornine: dikalcijev fosfat; koencim Q10; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; kalcijev D-pantotenat (pri čemer pantotenska kislina (vitamin B5)); riboflavin (vitamin B2).

Alergerni: Soja.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ali zdravega življenjskega sloga. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ni primerno nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu.

Blank slika
Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...