Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Biocyte Metal Out 1, kapsule

Nutrikozmetika, kaj je to?
Biocyte Metal Out 1 je prehransko dopolnilo na osnovi MSM, N-acetil-L-cisteina, klorele, alfa lipoične kisline in riboflavina.
Več...
Pakiranje 90 kapsul
35,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: koža, sluznica, kri
Simptom: utrujenost
Vsebnost: riboflavin, antioksidanti
Zdravje: razstrupljanje, presnova

Biocyte Metal Out 1 je prehransko dopolnilo na osnovi MSM, N-acetil-L-cisteina, klorele, alfa lipoične kisline in riboflavina.

Aktivne sestavine: klorela, MSM, N-acetil-L-cistein, alfa lipoična kislina in riboflavin.

Riboflavin pripomore k

 • Normalnemu delovanju imunskega sistema
 • Zaščiti celic pred oksidativnim stresom
 • Zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti
 • Normalnemu energijskemu metabolizmu
 • Ohranjanju normalnih rdečih krvničk
 • Ohranjanju normalnih membran sluznice
 • Ohranjanju normalne kože
 • Normalnemu metabolizmu železa

Uporaba:
3 kapsule na dan, pred spanjem. V kombinaciji z METAL OUT 2.

Vsebnost:

Sestavine: v 3 kapsulah %PDV*
MSM 600 mg  
N-acetil-L-cistein 300 mg  
Chlorella v prahu 200 mg  
Riboflavin (vit. B2) 0,7 mg 50%

*PDV = priporočen dnevni vnos

Sestavine:
Metil sulfonil metan (MSM); omot kapsule (želatina, barvilo: bakrovi kompleksi klorofilinov); N-acetil-L-cistein; sredstvo za uravnavanje kislosti: jabolčna kislina; klorela v prahu (Chlorella vulgaris Beijerinck); alfa lipoična kislina; emulgator: magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid [nano]; riboflavin.

Neto količina: 58 g.

Opozorila:
Če jemljete zdravila za zniževanje sladkorja, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Ni priporočljivo za nosečnice, doječe matere in otroke, mlajše od 12 let. Uporabljajte kot del raznolike in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu. Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga.

Blank slika

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Eucerin obdaruje vaše poletne nakupe.

Ob nakupu 2 izdelkov Eucerin vam podarimo: Eucerin pH5, losjon za umivanje (200 ml). Eucerin losjon za umivanje je losjon za vsakodnevno umivanje obraza in telesa – celo če koža ne prenaša mil. Čisti posebej blago in ohranja lastno zaščito kože. Primeren tudi za vsakodnevno umivanje kože, ...