Biodent, ustna voda z ognjičem

Ustna voda z ognjičem Biodent je odlična izbira kot dopolnilo ščetkanju na težko dostopnih mestih, proti kariesu in bakterijam ter v primeru krvavenja dlesni.
Več...
Pakiranje 250 ml
3,12€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: ustna voda
Mesto uporabe: usta, zobje, dlesni
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, umivanje

Ustna voda z ognjičem Biodent je odlična izbira kot dopolnilo ščetkanju na težko dostopnih mestih, proti kariesu in bakterijam ter v primeru krvavenja dlesni. Zaradi ognjiča je ustna voda Biodent zelo priporočljiva v boju proti parodontozi. Vsebuje preverjeni Biodentov herbal kompleks s kamilico, žajbljem, meliso, rožmarinom, hamamelisom in fluorom.

Kolekcija Biodent je zasnovana z upoštevanjem zahtev Svetovne zdravstvene organizacije, izdelki za ohranjanje zdravega in lepega nasmeha pa so preizkušeni v sodelovanju s Stomatološko sekcijo Slovenije. Poleg pričakovane antibakterijske in fluoridne zaščite, krepitve in zaščite dlesni ter svežega daha, kolekcija ponuja tudi nego z belilnimi učinki ter izdelke primerne za uporabo pri preobčutljivosti na zunanje dražljaje in zadahu.

Z rednim čiščenjem zob in ustne votline preprečujemo nastajanje zobnih oblog, ki so glavni povzročitelj nastanka zobne gnilobe (kariesa) in bolezni dlesni (paradontopatija).

Klinični testi dokazujejo, da sta za ohranitev zdravja zob in dlesni ustrezna kozmetika ter pravilno in redno ščetkanje ključnega pomena.

Sestavine (INCI):
AQUA ALCOHOL GLYCERIN SORBITOL ALLANTOIN PROPYLENE GLYCOL CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT SALVIA OFFICINALIS EXTRACT MELISSA OFFICINALIS EXTACT HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT POTENTILLA ERECTA EXTRACT ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT SODIUM FLUORIDE SODIUM BENZOATE BENZOIC ACID SODIUM SACCHARIN PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL AROMA CI 42090 CI 19140 CI 14720 CI 28440

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 12.4. do 25.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.