BioGaia Protectis D3+ 800 I.E., žvečljive tablete z okusom pomaranče (10 tablet)

Probiotične tablete BioGaia Protectis z okusom pomaranče in vitaminom D3 vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano probiotično bakterijo. Dodan imajo vitamin D3, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti in prispeva k delovanju imunskega sistema. S sladilom.
Več...
Pakiranje 10 žvečljivih tablet
6,98€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: žvečljive tablete
Mesto uporabe: kosti
Vsebnost: mikroorganizmi, vitamin D
Zdravje: odpornost

Probiotične tablete BioGaia Protectis z okusom pomaranče in vitaminom D3 vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano probiotično bakterijo. Dodan imajo vitamin D3, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti in prispeva k delovanju imunskega sistema.

Glavne sestavine:

  • Vitamin D - Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti. Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema.*


Vsak probiotični bakterijski sev ima specifične lastnosti. Bakterija L. reuteri Protectis je eden od najbolj raziskanih sevov probiotikov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore in je dokazano varen za otroke in odrasle.

Vsi izdelki BioGaia so proizvedeni po načeilih dobre proizvodne prakse. Od leta 1996 do danes je bilo uporabljenih že skoraj milijardo dnevnih odmerkov BioGaia v več kot 100 državah po vsem svetu.

Vsaka proizvodna serija izdelkov BioGaia je sproščena v promet šele takrat, ko opravijo vse analizne teste in izdajo certifikat, ki potrjuje deklarirano vsebnost v izdelku.

V podjetju Ewopharma, ki je zastopnik za izdelke BioGaia v Sloveniji, dodatno redno preverjamo vsebnost izdelkov pri nedovisnem Inštitut za mlekarstvo in probiotike.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Priporočen odmerek je 1 žvečljiva tableta na dan. Primerno za odrasle in otroke od 3. leta naprej. 

*Potrjeno s strani EFSA (Europian Food Safety Authority), 2008 in odobreno s strani Evropske komisije, 2009

Vsebnost:
Ena žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov L. reuteri Protectis in 20 µg (800 IU) vitamina D3, kar odgovarja 400% PDV za odrasle.

Sestavine:
sredstvo za povečanje prostornine:izomaltoza; sladilo: ksilitol; L. reuteri DSM 17938, palmovo olje, aroma pomaranče, vitamin D3 (holikalciferol), ojačevalec arome: citronska kislina. 

Neto količina: 4,5 g (10 žvečljivih tablet po 450 mg)

Opozorila:
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Primerne so za uporabo pri otrocih starejših od 3 let. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Proizvod se lahko uporablja med nosečnostjo in dojenjem.

Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi do 25 °C.

Država porekla: Španija
Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija.
Proizvajalec: BioGaia AB, P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki Eucerin SUN so vam na voljo 30% ugodneje*.

Vsi izdelki Eucerin SUN so vam na voljo 30% ugodneje*.

Izdelki Eucerin SUN za zaščito pred soncem so vam v na voljo 30% ugodneje*.  Akcija traja od 5.3. do 11.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcija ne velja za sete izdelkov Eucerin Sun.