Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Biopharma Vitamini za otroke, želejčki

Žele bonboni z 11 vitamini, z naravnim sadnim okusom, v obliki levčka. S sladilom.
Več...
Pakiranje 60 bonbonov
17,96€

Biopharma Vitamin Lover mehki žele bonboni z 11 vitamini, vključno z A, C, B12 in folno kislino ter izvrstnim naravnim sadnim okusom, se priporočajo otrokom od 3. leta dalje. S sladilom.

Vitamini A, C, D, B6, B12, folna kislina imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Vitamin A ima tudi vlogo pri ohranjanju vida, pri presnovi železa in pri specializaciji celic ter skupaj z biotinom in niacinom prispeva k ohranjanju zdrave kože, sluznic in las.

Vitamin D je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok ter prispeva tudi k ohranjanju zdravih kosti in zob, k delovanju mišic, k normalni absorpciji in ravni kalcija v krvi.

Vitamina C in E sta antioksidanta in imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vitamini C, B3, B6, B12, biotin, folna in pantotenska kislina prispevajo k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in k sproščanju energije pri presnovi.

Vitamin K prispeva k ohranjanju zdravih kosti in k normalnemu strjevanju krvi.

Uporaba:
Priporočena dnevna količina: otroci od 3. leta dalje 1 žele bonbon, od 12. leta dalje 2 žele bonbona dnevno. 

Vsebnost:

Sestavina: v 1 žele bonbonu %PDV*  v 2 žele bonbonih  %PDV* 
Vitamin C 40 mg  50% 80 mg  100%
Vitamin A 200 µg  25% 400 µg  50%
Vitamin D 2,5 µg  50% 5 µg 100%
Vitamin E 6 mg 50% 12 mg 100%
Niacin (B3) 4 mg 25% 8 mg 50%
Vitamin B6 0,7 mg 50% 1,4 mg 100%
Folna kislina  100 µg  50% 200 µg  100%
Pantotenska kislina (B5) 3 mg 50% 6 mg 100%
Biotin 25 µg  50% 50 µg  100%
Vitamin B12 1,25 µg  50% 2,5 µg  100%
Vitamin K 25 µg  33% 50 µg  67%

*PDV - priporočen dnevni vnos za odrasle.

Sestavine:
sladilo maltitol sirup, želatina, stabilizator glicerol, naravna aroma (pomaranča, limona, malina), L-askorbinska kislina, naravni barvili (sok rdeče pese v prahu, izvleček kurkume), DL-alfa-tokoferol, stabilizator silicijev dioksid, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, sredstvo za uravnavanje kislosti citronska kislina, sladilo sukraloza, retinil acetat, cianokobalamin, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, filokinon, pteroilmonoglutaminska kislina, D-biotin, kokosovo olje, sredstvo za glaziranje karnauba vosek.

Neto količina: 120 g, 60 žele bonbonov po 2 g.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek je potrebno hraniti v suhem prostoru, pri sobni temperaturi (od 15 °C do 25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Pharmatech AS za Biopharma AS, Postboks 85, N-1662 Rolvsøy, Norveška. Izdelano na Norveškem. 
Zastopa: Novavital d.o.o., Borovška cesta 104 A, 4280 Kranjska Gora, info@novavital.si

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...