akcija izbor

CanesCare Calm, intimni gel (200 ml)

- dva za ceno enega - rok uporabe 09/2019 -

Nasveti za preprečevanje okužb nožnice.
Intimni gel CanesCare Calm z glicinom in alkalnim pH (8,5) uravnovesi visoko kislost intimnih predelov ter blaži in ščiti kožo in sluznico.
Več...
Pakiranje 2 x 200 ml
Redna cena 27,08€
13,54€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Mesto uporabe: sluznica, sečila
Oznaka: draženje, občutljiva koža, srbenje
Zdravje: intimna nega

Intimni gel CanesCare Calm z glicinom in alkalnim pH (8,5) uravnovesi visoko kislost intimnih predelov ter blaži in ščiti kožo in sluznico.

Učinkovitost CanesCare Calm intimnega gela  je klinično dokazana, saj se je intenzivnost srbenja na genitalnem območju v tednu uporabe zmanjšala za 51 %, s samo dvema nanosoma na dan pa zagotavlja tudi 24 ur olajšanja neugodja na intimnih delih.

Gel CanesCare Calm je še posebej primeren kot dopolnilna nega ob zdravljenju glivičnih okužb nožnice, saj zmanjša prekomerno kislost zunanjega spolovila. Namenjen je tudi v obdobju nosečnosti in po porodu, ko je nožnična flora prekisla.

Uporaba:
Z vodo navlažite predel, ki ga želite umiti, nanesite CanesCare CALM kot navadno milo in izperite z veliko vode. Uporabite dvakrat na dan, najbolje zjutraj in zvečer. 
Gel CanesCare CALM je ginekološko in dermatološko testiran. Ne vsebuje barvil.

Sestavine (INCI):
Aqua, Cocamidopropyl betaine,  Cocamide DEA, Stearamine oxide, Glycine, Sodium chloride, PEG-6 caprylic/capric glycerides, Parfum, Citronellol, Coumarin, D-Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Sodium hydroxide.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...