Canine & Feline Cortaflex HA, kapsule za pse in mačke

Cortaflex HA je dopolnilna hrana za pse in mačke za zaščito sklepov. Inovativen hondroprotektiv, katerega temelj so osnovni delci hondroitina in glukozamina - glutamin, glutaminska kislina, glukuronska kislina, asparaginska kislina, prolin in glicin.
Več...
Pakiranje 60 kapsul
36,74€
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: sklepi
Vsebnost: hialuronska kislina, glukozamin
Zdravje: živali, mačke, psi

Cortaflex HA je dopolnilna hrana za pse in mačke za zaščito sklepov.  Inovativen hondroprotektiv, katerega temelj so osnovni delci hondroitina in glukozamina - glutamin, glutaminska kislina, glukuronska kislina,asparaginska kislina,prolin in glicin. Za razliko od večine prehranskih dodatkov na tržišču, ki nudijo podporo sklepom, Cortaflex ne vsebuje velikih molekul ondroitina in glukozamina, pač pa manjše delce. Manjše molekule se veliko lažje vsrkajo v krvni obtok, kjer prehajajo iz kapilar do svojega cilja - do sklepov, kjer predstavljajo osnovne delce in spodbudijo nastanek telesu lastnega hondroitina in glukozamina. Cortaflex je dodatno ojačan s hialuronsko kislino (HA) in organsko obliko žvepla (MSM).

Cortaflex HA se priporoča za živali, ki:

 • imajo težave z oteženim in bolečim gibanjem
 • trpijo za degenerativnimi spremembami sklepov (kolčna in komolčna displazija, artritis)
 • so izpostvaljeni večjim fizičnim naporom (prekomerna obremenitev na sklepe)
 • so pasemsko podvrženi težavam s sklepi

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula za 22 kg telesene teže živali (srednje velik pes) in 2 kapsuli za 44 kg telesne teže živali (velik pes).

Sestavine (v eni kapsuli):
sojin beljakovinski hidrolizat 40,000 mg/ kg, hialuronska kislina (izvor: brezov ekstrakt) 25,000 mg/ kg, hidroliziran kolagen, žveplo (MSM).

Nutritivni dodatki - beljakovine: asparaginska kislina, glicin, glutaminska kislina, L-prolin, L-glutamin. Aminokisline so pridobljene s hidrolizo proteinov.

Pomembno obvestilo:
Le za uporabo pri psih in mačkah. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v dobro zaprti embalaži na suhem, hladnem mestu.

Dobavitelj: Iris d.o.o., Cesta v Gorice 8, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@iris.si
Proizvajalec: Chemphar Inc., ZDA

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...