Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Canis Line On, zaščita za pse

Zaščita pred zunanjimi škodljivci za pse in druge živali, ki deluje proti bolham, ušem, klopom in drugim parazitom z učinkovino na naravni osnovi z učinkovitostjo tudi do tri tedne.
Več...
Pakiranje 50 ml
9,67€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina
Simptom: zajedavci, bolhe
Zdravje: psi, živali

Biocidni proizvod

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Canis Line On je zaščita pred zunanjimi škodljivci za pse in druge živali

- deluje proti bolham, ušem, klopom in drugim parazitom
- učinkovina na naravni osnovi
- zanesljiva zaščita do tri tedne
- brez nevarnosti pri ponovni ali stalni uporabi
- nanos na kožo živali
- enostaven nanos
- ni nevarnosti za človeka in domače živali

Delovanje:
Canis Line On se samodejno porazdeli po koži in kožuhu živali v obliki tankega oljnega filma. Zahvaljujoč stalnemu izhlapevanju zanesljivo in dolgotrajno ščiti pred vsemi škodljivci. Ta povsem fizikalen postopek brez klasičnega učinkovanja strupov deluje izključno na žuželke in njim podobne dermatofite, zato pri pravilni uporabi ni nevarnosti za človeka in domače živali.

Canis Line On z zaščitnim filmom popolnoma zaščiti kožo in dlako ter ju tako do tri tedne ščiti pred nadležnimi škodljivci.

Uporaba:
Stekleničko odprite in nanesite preparat v tanki črti vzdolž hrbtenice od lobanje proti repu. Lahko pa preparat nanesete po hrbtu in ob strani živali točkovno. Razmik med posameznimi točkami naj bo od 3 do 5 cm. Pri tem ne pozabite na glavo in pregibe.

Pomembno:
Dlako najlažje odmaknete z rilčkom stekleničke, nato pa nanesite proizvod v tankih črticah neposredno na kožo, ob upoštevanju navodil za odmerjanje količine.

Odmerjanje:
- Mlade živali in manjše pasme s težo do 3 kg: glede na velikost živali in gostoto dlake 0,2 do 1 ml.
- Živali s težo od 3 do 8 kg: 1 do 2 ml
- Živali s težo od 8 do 15 kg: 2 do 3 ml
- Živali s težo od 15 do 30 kg: 3 do 5 ml

Pri večjih živalih uporabite ustrezno večjo količino, ob upoštevanju dolžine in gostote dlake.

Dodatna pojasnila in nasveti uporabe:
- Učinkovina je vodotesna pri "normalni" vlagi, kot je npr. dež ali pršenje. Po plavanju ali umivanju živali pa je potrebno nanos ponoviti.
- Izdelek ni nevaren za žival, tudi če liže svoj kožuh po nanosu izdelka. Uporabljamo ga lahko tudi pri brejih in doječih živalih.
- Izdelek lahko nanesemo tudi na predel trebuha. Edino pri "doječih" mačkah oz. psicah se izogibamo nanosu na trebušni del.
 - Izdelek se lahko uporablja tudi pri mladih živalih (mladičih) glede na priporočila/navodila za velikost in težo živali.
- Učinkovino žival ne absorbira skozi kožo ampak ostane tanka plast na koži.

Za bolj sproščeno počutja vaših čuvajev in vaših ljubljenčkov!

Prodajalec za Slovenijo: DAVAFITTO d.o.o., Hladnikova ulica 54, 4294 Križe                      

Kontakt: davafitto@siol.net, www.davafitto.com

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...