Caniviton Forte, 1000 g

Dopolnilna prehrana za izboljšanje delovanja gibalnega aparata psov, ki vsebuje glikozaminoglikane. Ti pomagajo pri obnovi hrustancev, vezi, tetiv in sklepov psov.
Več...
Pakiranje
Poštnina Brezplačna poštnina
80,39€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Oznaka: zajedavci
Zdravje: psi, živali

Caniviton Forte v prahu je dopolnilna prehrana za izboljšanje delovanja gibalnega aparata psov, ki vsebuje glikozaminoglikane (hondroitin-sulfat) iz skupine takoimenovanih “sklepnih sladkorjev”.

Pomaga pri obnovi hrustancev, vezi in tetiv ter omogoča nemoteno in pravilno delovanje lokomotornega aparata. Caniviton forte se je posebej izkazal pri velikih obremenitvah vezi, tetiv in sklepov. Dodan mu je L-karnitin, ki je pomemben pri pravilnem delovanju srčnih in ostalih mišic, predvsem pri njihovi regeneraciji  po hujših obremenitvah. Dodana sta tudi jod in mangan, ki podpirata presnovne procese v hrustancu in tako izboljšata vitalnost vašega psa. Vitamin C in selen ščitita tkiva pred poškodbami, ki nastajajo pri presnovi strupenih snovi. Vitamin C pa tudi preprečuje zatekanje sklepov in zavira nastajanje raznih infekcij.

Sestava:
Hondroitin sulfat, vražji krempelj (Devil's claw), L-karnitin, vitamin C, jod, mangan, selen 

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...