Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Cell crio blato za telo proti celulitu s hladilnim učinkom

Cell crio blato proti celulitu s hladilnim učinkom je del faze 1 programa Cell – Koža je ob redni uporabi občutno mehka, obseg ter videz celulita in nepravilnosti so vidno zmanjšani.
Več...
Pakiranje 500 g
27,76€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: Blato
Mesto uporabe: telo, stegna, zadnjica
Simptom: celulit
Zdravje: postava, hujšanje

Cell crio blato proti celulitu s hladilnim učinkom je del faze 1 programa Cell – Koža je ob redni uporabi občutno mehka, obseg ter videz celulita in nepravilnosti so vidno zmanjšani.

Cell crio blato vsebuje tudi kompleks slimming, ki daje občutek hlajenja in je primeren za nego kože pri neprijetnem občutku utrujenosti in težkega telesa.

Izdelek je dermatološko testiran. Ne vsebuje parabenov, barvil ali derivatov živalskega izvora. Vsebuje rastlinski glicerin. Testirano na nikelj.

Glavne sestavine:
Kompleks crio-tone 2 % (na osnovi pegastega badlja, plahtice, preslice, soje, pšeničnih semen, nemške detelje in redkvice), kompleks slimming 1 % (na osnovi sojinih izoflavonov, kofeina, karnitina in spiruline), mentol 0, 25 %. 

Uporaba:
Tanko plast cell crio blata s krožnimi gibi nanesite na želene dele telesa in jih ovijte s prozorno folijo. Izdelek pustite delovati 20-30 minut in ga nato odstranite z vlažno krpo ali izperite pod tušem. Glede na želene rezultate izdelek uporabljajte enkrat do trikrat tedensko.

Sestavine (INCI):
Aqua//water, paraffin, kaolin, glycerin, glyceryl stearate, stearic acid, alcohol denat.. propylene glycol, titanium dioxide, silybum marianumextract, alchemilla vulgaris extract, equisetum arvense extract, glycine soja (soybean) seed extract, triticum vulgare (wheat) seed extract, medicago sativa (alfalfa) extract, raphanus sativus (radish) seed extract, caffeine, carnitine, spirulina platensis extract, soy isoflavones, menthol, lactic acid, polysorbate 80 ,triethanolamine, alcohol,decyl glucoside, parfum//fragrance,geraniol, linalool, phenoxyethanol, ethyhexylglycerin, potassium sorbate, BHT.

Novo - Isla Junior.

Novo - Isla Junior.

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko otroci po dopolnjenem 4. letu starosti. Glavna učinkovina je islandski lišaj, ki v 80% sestoji iz sluzi. Te skupaj s slino ...