Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Krema proti celulitu, Cell (200ml)

Cell krema proti celulitu je del faze 2 programa proti celulitu Cell – Koža je ob redni uporabi občutno mehka, obseg ter videz pomarančne kože, celulita in nepravilnosti so vidno zmanjšani.
Več...
Pakiranje 200 ml
23,79€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: telo, stegna, zadnjica
Simptom: celulit
Zdravje: postava, hujšanje

Cell krema proti celulitu je del faze 2 program proti celulitu Cell – Koža je ob redni uporabi občutno mehka, obseg ter videz pomarančne kože, celulita in nepravilnosti so vidno zmanjšani.

Vsebuje inovativen morski kompleks seanamin z elektroliti, saharidi in peptidi. Vsebuje tudi rastlinski kompleks za actisculpt.

Ob redni uporabi cell kreme je vaša koža nahranjena, občutno mehka in svilnata. Primerno je tudi za nego pri neprijetnem občutku utrujenosti in težkega telesa.

Hitro se vpije v kožo, je ne masti in ne pušča madežev, zato se lahko oblečete takoj po nanosu. Zaradi blagih sestavin je cell krema primerna tudi za ljudi z občutljivo kožo.

Izdelek je testiran na nikelj. Ne vsebuje parabenov, petrolatov, glutena  ali barvil. Vsebuje rastlinski glicerin. 

Glavne sestavine:
Morski kompleks seanamin 0,4 %, kompleks actisculpt 0,3 % (na osnovi coleusa forskofliija in guguluja), izvleček papaje 2 %, grenke pomaranče 2 %, krizanteme 0,5 %, eterična olja (limone, brina, grenivke in ciprese) 1,4 %, olje makadamije 1 %, kofein 0,2 %.

Uporaba:
Po prhanju izdelek s krožnimi gibi vmasirajte v telo od spodaj navzgor, dokler se krema popolnoma ne vpije.

Sestavine (INCI):
Aqua//water, glycerin, C12-20 acid PEG-8 ester, cetearyl ethylhexanoate, glyceryl stearate, butylene glycol, isostearyl avocadate, DI-C 12-13 alkyl malate, limonene, macadamia ternifolia seed oil, citrus grandis (grapefruit) peel oil, carica papaya leaf extract, citrus aurantium amara (bitter orange) peel extract, citrus medica limonum (lemon) peel oil, juniperus communis fruit oil, cupressus sempervirens leaf/nut/stem oil, chrysanthemum parthenium (feverfew) flower extract, hydrolyzed actin, fucus vesiculosusextract, dipropylene glycol, commiphora mukul resin, coleus forskohlii root extract, caffeine, isopropyl isostearate, dimenthicone, cera alba// beeswax, cetyl alcohol, carbomer triethjanolamine, cyclopentasiloxane, lecithin, ascorbyl palmitate, citric acid, polyperfluromethylisopropyl ether, alginic acid, lactic acid, parfum//fragrance, citral, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene  carboxaldehyde, coumarin, butylphenyl  methylpropional, citronellol, geraniol, tocopherol, phenoxyethanol, bebzyl alcohol, potassium sorbate.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...