Cellfood + Sadež Garcinije, raztopina

Cellfood + Sadež Garcinije je izdelan iz najkvalitetnejših, popolnoma naravnih sestavin. Cellfood + Sadež Garcinije ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena.
Več...
Pakiranje 118 ml
44,63€

Cellfood + Sadež Garcinije je  izdelan iz najkvalitetnejših, popolnoma naravnih sestavin. Cellfood + Sadež Garcinije ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena. Cellfood + Sadež Garcinije  ne vsebuje sestavin, ki so prepovedana na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali ki jih prepovedujejo športne zveze. Cellfood + Sadež Garcinije  ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen. 

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek: 20 kapljic. Navodila za uporabo so odtisnjena na etiketi izdelka.

Vsebnost:

Sestavina Dnevni odmerek (20 kapljic) *%PDV
Cellfood 250 mg  
Citrin-K 110 mg  
L-karnitin 90 mg  

*Priporočeni dnevni vnos v %

Koloidna raztopina Cellfood (v sledovih minerali globokomorskih sedimentov, 17 aminokislin in 34 encimov rastlinskega izvora, rižev kis).

Izdelek ne vsebuje alergenov.

Država porekla:
ZDA.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay prodajne uspešnice na Lekarnar.com so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Popust velja za izdelke na spodnjem seznamu. Akcija traja od 27.7. do 2.8.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma ...