Cellfood + Vitamin C, sprej

Cellfood + C vitamin Spray vsebuje priporočeni dnevni odmerek vitamina C v spreju.
Več...
Pakiranje 118 ml
38,58€

Cellfood + C vitamin Spray vsebuje priporočeni dnevni odmerek vitamina C – plus Cellfood – v sprayu. Z možnostjo brizganja pripravka pod jezik (sublingvalno) omogočamo zvišanje biološke dostopnosti (vsrkljivosti) vsebnosti izdelka v človeško plazmo.

Cellfood +C vitamin Spray je prijetnega okusa, prijazen do želodca ter  zelo primeren za tiste, ki imajo težave pri goltanju tablet in kapsul.

Naravne sestavine:

  • Cellfood +C vitamin Spray je  izdelan iz najkvalitetnejših, popolnoma naravnih sestavin.
  • ne vsebuje alkohola, glukoze, kvasa ali glutena.
  • ne vsebuje sestavin, ki so prepovedana na profesionalnih  ali amaterskih  športnih tekmovanjih ali ki jih prepovedujejo športne zveze.
  • ne povzroča zasvojenosti, je neinvaziven in popolnoma nestrupen.

Uporaba:
Dnevni odmerek: 12 razprškov (cca. 1 ml).

Vsebnost:

Sestavina dnevni odmerek (12 razprškov - 1,0 ml) *PDV
Vitamin C 120 mg 67 %
Cellfood 30 mg  

*Priporočeni dnevni vnos v %.

Koloidna raztopina CELLFOOD (v sledovih minerali globokomorskih sedimentov, 17 aminokislin in 34 encimov rastlinskega izvora, rižev kis).

Izdelek ne vsebuje alergenov.

Država porekla:
ZDA.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...