CEP nogavice s kompresijo, Ultra (zelene)

CEP nogavice ultra so lahke kompresijske nogavice najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. S še tanjšim tkanjem in večjo kompresijo. Za ženske in moške.
Več...
Pakiranje 1 par
54,78€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: nogavice
Mesto uporabe: noge, stopala, gležnji
Zdravje: moški, ženske, šport

CEP, vodilni svetovni proizvajalec kompresijskih nogavic je za letošnjo pomlad pripravil novost - ultra lahke kompresijske nogavice najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo.

CEP nogavice

Še tanjše tkanje in pa nekoliko večja kompresija kot pri navadnih kompresijskih nogavicah omogoča zahtevnim športnikom še lahkotnejše gibanje.

Nogavice so izjemno pomemben del športne opreme, ki vam lahko pomaga do lahkotnejšega gibanja in boljšega počutja. Glavne karakteristike so tanjše tkanje, večja kompresija in natančen oprijem stopalnega dela, ki preprečuje drgnjenje in možnost nastanka žuljev ter povečana stabilnost v gležnju ter stopalu.

Kratke nogavice CEP ne vsebujejo kompresije in so idealno dopolnilo nogavčkom CEP. Za optimalno izboljšanje prekrvavitve nog še vedno priporočamo običajne kompresijske nogavice ali nogavčke CEP v katere je vdelana medi tehnologija izdelave kompresijskih oblačil.

Prednosti CEP nogavic:

  • preprečujejo nastajanje žuljev,
  • povečajo stabilnost,
  • omogočajo dodatno udobje,
  • rahlo povečajo pretok krvi v stopalnem delu noge.

Dodatne ojačitve na območju Ahilove tetive preprečujejo poškodbe in vnetja tetive.

Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otiščancev.

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

Kratke športne nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

Preglednica velikosti:
Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših gležnjev in številko čevljev.

Ženske Obseg meč CEP številka
  25-31 cm II
  32-38 cm III
  39-44 cm IV

 

Moški Obseg meč CEP številka
  32-38 cm III
  39-44 cm IV
  44-50 cm V

Material:

  • 60% poliamid,
  • 25% elastan,
  • 15% polipropilen

Napotki za pranje:
Priporočamo pranje na 30 stopinj.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...