CEP Športne kompresijske nogavice za tek in rekreacijo - črno-sive

CEP Športne kompresijske nogavice za tek in rekreacijo za moške in ženske.
Več...
Pakiranje 1 par
48,98€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: nogavice
Mesto uporabe: noge, stopala, gležnji, mišice
Zdravje: šport, ženske, moški

Letošnjo pomlad CEP predstavlja nove barve kompresijskih tekaških nogavic, CEP 2.0. Novost predstavlja posebno tkanje v predelu gležnja in prstov, ki preprečuje nagubanje tkanine. Zato so nogavice še bolj udobne, ena od prednosti je tudi dodatna stabilizacija noge v predelu gležnja. CEP 2.0. kompresijske nogavice so osvojile tudi prestižno "designersko" nagrado RED DOT. 

Najvišja kakovost  +  vrhunska tehnologija  +  edinstvena »medi« kompresija  = CEP 2.0. 

Časi, ko so nogavice predstavljale le zaščito pred nastankom žuljev na stopalu, so že zdavnaj minili. Športne kompresijske nogavice CEP so funkcionalne športne nogavice s patentirano porazdelitvijo kompresije, ki znanstveno dokazano poveča prekrvavitev mišic, s tem pa tudi njihovo moč in vzdržljivost. 

Natančno odmerjena kompresija vašim mišicam zagotavlja kar največji dotok kisika in energije ter s tem poveča vašo moč in vzdržljivost. Vaš tek bo lahkotnejši, hkrati pa boste zmanjšali možnosti za morebitne poškodbe.

Njihova prednost se skriva predvsem v edinstvenem znanju: v vseh naših izdelkih so združeni rezultati 50 let raziskav in razvoja na področju kompresije. Najnaprednejša tehnologija tkanja "made by medi", številka ena na področju medicinske kompresije, jim omogoča, da kompresijska vlakna v nosilni material vtkejo izjemno natančno in točno tja, kjer je to potrebno. Natančno odmerjena kompresija vašim mišicam zagotavlja kar največji dotok kisika in energije.

Rezultat: fiziološko optimalen profil pritiska, ki poveča vašo moč in vzdržljivost ter vam zagotavlja hitrejšo regeneracijo, vaš tek bo lahkotnejši, hkrati pa boste zmanjšali možnosti za morebitne poškodbe.

Prednosti:
Kompresijske nogavice znanstveno dokazano povečajo pretok krvi, kar zelo pozitivno vpliva na vašo moč in vzdržljivost, hkrati pa tudi pospešuje regeneracijo. Zagotavljajo vam:

 • boljšo prekrvavitev mečnih mišic,
 • večji dotok kisika v mišice,
 • večjo moč in vzdržljivost,
 • hitrejšo regeneracijo,
 • manjše tresenje mišic in
 • lahkotnejši tek.

Istočasno te visokotehnološke nogavice obremenitve enakomerno porazdelijo preko napetih mišic in tetiv, kar pripomore k večji natančnosti in boljšemu izkoristku celotnega procesa gibanja ter pomaga preprečevati težave, ki nastanejo zaradi preobremenitev.

Dodatne ojačitve na območju Ahilove tetive preprečujejo poškodbe in vnetja tetive.

Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otiščancev.

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

Športne kompresijske nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

Preglednica velikosti:
Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših meč (izmerite si ga na najširšem delu) ter številko čevljev.

Ženske Obseg meč CEP številka
  25-31 cm II
  32-38 cm III
  39-44 cm IV

 

Moški Obseg meč CEP številka
  32-38 cm III
  39-44 cm IV
  44-50 cm V

Material:

 • 85 % poliamid  
 • 15 % elastan

Napotki za pranje:

Napotki za pranje CEP tekaških nogavic

Namesto izdelka poskusite

Druge barve

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve zalog daril.  Brezplačno dostavo vam bo Lekarnar.com upošteval v koraku 3. v košarici (Izbira plačila): Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve ...