CEP Športne kratke nogavice za tek in rekreacijo - belo-črna

Kratke športne nogavice CEP so nogavice najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. Za ženske in moške.
Več...
Pakiranje 1 par
19,50€

Možnosti

Izberite velikost:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: nogavice
Mesto uporabe: noge, stopala, gležnji
Zdravje: moški, ženske

CEP, vodilni svetovni proizvajalec kompresijskih nogavic je za letošnjo pomlad pripravil novost - kratke nogavice CEP. Kratke športne nogavice CEP so nogavice najvišje kvalitete, vrhunsko anatomsko oblikovane, izjemno udobne in narejene iz prvovrstnih materialov z najnovejšo tehnologijo. Razvoj kratkih nogavic temelji predvsem na želji uporabnikov, da bi kakovostno izdelan stopalni del kompresijskih nogavic CEP prenesli tudi v izdelavo kratkih nogavic.

Nogavice so izjemno pomemben del športne opreme, ki vam lahko pomaga do lahkotnejšega gibanja in boljšega počutja. Glavne karakteristike so dodatna ojačitev na predelu Ahilove tetive, natančen oprijem stopalnega dela, ki preprečuje drgnjenje in možnost nastanka žuljev ter povečana stabilnost v gležnju ter stopalu.

Kratke nogavice CEP ne vsebujejo kompresije in so idealno dopolnilo nogavčkom CEP. Za optimalno izboljšanje prekrvavitve nog še vedno priporočamo običajne kompresijske nogavice  ali nogavčke CEP v katere je vdelana medi tehnologija izdelave kompresijskih oblačil.

Prednosti:

  • preprečujejo nastajanje žuljev,
  • povečajo stabilnost,
  • omogočajo dodatno udobje,
  • rahlo povečajo pretok krvi v stopalnem delu noge.

Dodatne ojačitve na območju Ahilove tetive preprečujejo poškodbe in vnetja tetive.

Posebne ojačitve na podplatu nogavice blažijo pritiske in preprečujejo nastajanje žuljev in otiščancev.

Nogam zagotavljajo prijetno zračnost.

Zahvaljujoč tridimenzionalni izdelavi se nogavice optimalno prilagodijo obliki noge.

Prepustite se protibakterijskemu delovanju srebrovih ionov, ki poskrbijo za prijeten občutek na koži in dolgotrajno svežino.

Kratke športne nogavice CEP so "Made in Germany" in izdelane v skladu s standardom Öko-Tex 100, kar potrjuje, da nogavice ne vsebujejo zdravju škodljivih materialov in so prijazne do kože.

Preglednica velikosti:
Da bi lahko izbrali nogavice, ki se vam bodo prilegale kar najbolj optimalno, upoštevajte obseg vaših gležnjev in številko čevljev.

Ženske Velikost stopala Obseg gležnja Cep številka
  35-38 18-22 cm II
  38,5-40 20,5-24 cm III
  40,5-43 22,5-26,5 cm IV

 

Moški Velikost stopala Obseg gležnja CEP številka
  39-42 20-24 cm III
  42,5-44,5 22,5-26 cm IV
  45-48 24,5-28,5 cm V

Material:

  • 85 % poliamid
  • 
15 % elastan

Napotki za pranje:

Napotki za pranje CEP kratkih športnih nogavic

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo.

Vichy vam podarja 25% popust na anti-age izdelke + Brezplačno dostavo. *Ponudba vključuje linije Idéalia, Liftactiv, Neovadiol in Slow age v času od 9.12. - 24.12.2019. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični ...