Cetaphil, losjon za čiščenje obraza in telesa za suho in občutljivo kožo (460 ml)

Cetaphil losjon za nežno čiščenje vseh tipov kože, čisti brez draženja in pomirja kožo.
Več...
Pakiranje 460 ml
10,93€

Cetaphil losjon za čiščenje obraza in telesa za suho in občutljivo kožo lahko uporabite za umivanje kože in odstranjevanje ličil, z ali brez spiranja z vodo. Je dovolj nežen tudi za nežno kožo dojenčkov.

Formula ne vsebuje mil in čisti nečistoče, ličila in pri tem ne suši kože in ne draži oči. Ker je napravljen za vse tipe kož, je enostaven in hkrati zelo učinkovit losjon, primeren za vso družino.

Losjon z nevtralnim pH nežno čisti, pomirja in neguje kožo. Lahko se uporablja tudi za odstranjevanje ličil. Priporoča se tudi za nežno čiščenje občutljive kože po dermatoloških posegih. Dovolj je blag tudi za nego občutljive kože dojenčkov.

Brez mila, dišav, nekomedogen.

Uporaba:
Nanesti na suho ali navlaženo kožo. Izprati in posušiti z mehko brisačo. Za odstranjevanje ličil, ostanek se lahko odstrani s kozmetično vato ali vlažilnim robčkom.

Sestavine (INCI):
AQUA, CETYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, BUTYLPARABEN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, SODIUM LAURYL SULFATE, STEARYL ALCOHOL. F.I.L 0214.V00

Zastopnik za Slovenijo: Medical Intertrade d.o.o. Brodišče 12 1236 Trzin
Država porekla: Kanada.
Proizvajalec: GALDERMA INTERNATIONAL TOUR EUROPLAZA-LA DÉFENSE 4 20 AVENUE ANDRÉ PROTIN F-92927 LA DÉFENSE CEDEX.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte.

Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay prejmete darilo: Silicium lak za nohte. Akcija traja od 24.10.2020 do razdelitve zalog daril.