Cleopatra čokolada, sladkorna pasta za depilacijo

Sladkorna pasta Chocolate Edition je trše konstistence z dodatkom čokolade, ki vsebuje večjo količino vitamina E.
Več...
Pakiranje 120 g
6,66€

Sladkorna pasta Chocolate Edition je trše konstistence z dodatkom čokolade, ki vsebuje večjo količino vitamina E. Čokolada kot dodatek k sladkorni pasti prodira globoko v kožo in jo celi, vlaži ter omehča. Poleg izboljšanja strukture kože, čokolada tudi poudari barvo kože. S sposobnostjo obnavljanja sladkorna pasta Cleopatra Chocolate Edition spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina, kar zagotavlja potrebno moč in napetost kože. 

Sladkorna pasta Cleopatra omogoča hitro in enostavno depilacijo. Sladkorna depilacija oz. egipčanska depilacija je trenutno zelo priljubljena oblika depilacije.

Prednosti:
Sladkorna pasta Cleopatra Chocolate Edition je enostavna za uporabo že po kratkem ročnem mehčanju-mešanju. Sladkorna pasta Cleopatra Chocolate Edition je idealna za vse tipe kože.

Sestavine (INCI):
Sucrose, Aqua, Citrus medica limonum, Cocoa powder

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...