Clip elektroda, 45x80mm

Dodatne blazinice za aparate Medikoel so nepogrešljiva dodatna oprema, ki zagotavlja učinkovitost same terapije.
Več...
Pakiranje 4 elektrode
10,85€

Različni modeli različnih dimenzij, s priključki 2mm, z gumbnim priključkom, enostavne za uporabo, vzdržljive in kakovostne.

Zaradi učinkovitosti terapije z električno stimulacijo, je danes le-ta v fizioterapiji nepogrešljiva in vse pogostejša. Da pa je terapija učinkovita, je poleg strokovnosti in znanja osebja pomembna tudi kvaliteta aparatur, s katerimi se terapija izvaja. Nenazadnje tudi velikost, oblika in tip blazinic z elektrodami lahko vpliva na učinkovitost in varnost električne stimulacije.

Da je terapija varna in da se izognemo nezaželenim kožnim reakcijam, je potrebno blazinice pogosto menjavati ter skrbeti za njihovo neoporečno čistočo. S pogosto uporabo se njihova sposobnost samo-pritrditve na kožo zmanjša, zato jih je priporočljivo menjati na vsakih 15-20 aplikacij.

Druge velikosti

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...