Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Coconova Bio kokosovo olje

Hladno stiskano bio kokosovo olje. Presno, ekološko ter brez aditivov. Primerno za vegetarijance in vegane.
Več...
Pakiranje 500 g
8,11€
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: lasje, nohti
Simptom: suha koža
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: vegetarijanci, vegani, šport, masaža

Hladno stiskano bio kokosovo olje Coconova. Presno, ekološko ter brez aditivov. Primerno za vegetarijance in vegane. Coconova deviško kokosovo olje ima enak okus kakor svež kokos.

Uporaba:
Uporabite željeno količino za cvrenje, kuho, peko ali ostale kulinarične uporabe. Kokosovo olje lahko dodate tudi v smuti, športne napitke, jogurt, preliv, omako in ostala živila saj je bogato s srednjeverižnimi maščobnimi kislinami (MCT).

Kokosovo olje Coconova je primerno tudi za zunanjo uporabo, dobro vlaži kožo, lase in nohte. Nanesite po potrebi na suho in razpokano kožo, šibke nohte ali 30 minut pred umivanjem las na suhe in bujne lase. Lahko ga uporabite tudi kot olje za masažo.

Hranilne vrednosti:

Povprečna hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 3760 kJ/900 kcal
Ogljikovi hidrati 0 g
od tega sladkorji  0 g
Maščobe 100 g
-nasičene 90 g
-polinenasičene 7 g
-mononasičene  3 g
-holesterol 0 g
Prehranske vlaknine 0 g
Sol 0 g

Kokosovo olje je pridobljeno iz ekološko vzgojenih kokosov na Šri Lanki. Olje je trdne oblike pri sobni temperaturi med 21 do 26 stopinj Celzija. Hranite ga v suhem, hladnem in temnem prostoru. Po odprtju v hladilniku.

Sestavine:
100 % deviško kokosovo olje* (Cocus nucifera). *Iz nadzorovane ekološke pridelave, nadzorno mesto LK-BIO-149. Kmetijstvo izven EU.

Proizvajalec: Novahelath LTD. Harrow, UK HA1 1SL
Distributer: AVEMED, d.o.o., Koprska c.94, 1000 Ljubljana, info@avemed.si.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku dveh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...