Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Complete Revitalens, večnamenska tekočina za leče - 360 ml

Amo Revitalens complete raztopina za leče je raztopina za dezinfekcijo, čiščenje in shranjevanje kontaktnih leč.
Več...
Pakiranje
11,88€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina
Mesto uporabe: oči
Zdravje: leče, vlaženje, čiščenje

Medicinski pripomoček

RevitaLens Complete MPDS je večnamenska raztopina za nego vseh vrst mehkih kontaktnih leč.

Revitalens Complete večnamenska raztopina za kontaktne leče čisti, spira, dezinficira in se uporablja za shranjevanje vseh vrst mehkih kontaktnih leč ter ščiti vaše oči pred izsušitvijo in draženjem skozi ves dan. Edinstven Revitalens Complete večnamenski sistem tudi odstranjuje ostanke beljakovin. Na voljo v pakiranjih po 120 ml in 360 ml.

Sestava
Aleksidin 0,00016%
Polikvaternij-1 0,0003%
Borova kislina
Natrijev borat dekahidrat
Tetronic 904
Dinatrijev edetat (EDTA)
Trinatrijev citrat dihidrat
Natrijev klorid
Destilirana voda

Navodila za uporabo
Pred rokovanjem z mehkimi kontaktnimi lečami, si vedno temeljito umijte in obrišire roke.
Čiščenje
Na vsako stran leče kanite nekaj kapljic Revitalens Complete večnamenske raztopine za kontaktne leče in nežno drgnite od sredine proti robu 10 sekund. (Nikoli ne drgnite v krožni smeri, saj lahko tako lečo raztrgate, hkrati pa pri tem ne očistite zunanjega roba površine).

Spiranje
Vsako stran leče najmanj 5 sekund spirajte z Revitalens Complete večnamensko raztopino za kontaktne leče, da odstranite morebitne nečistoče.

Dezinfekcija
• Leče postavite na ustrezna mesta v posodici za shranjevanje (modra za levo - bela za desno).
• Obe strani posodice napolnite s svežo Revitalens Complete večnamensko raztopino za kontaktne leče.
• Ponovno namestite pokrovčke.
• Leče pustite v raztopini najmanj 6 ur.
• Vaše leče so zdaj pripravljene za uporabo.
• Posodico za leče sperite z Revitalens Complete večnamensko raztopino za kontaktne leče in jo pustite, da se na zraku posuši.

Shranjevanje
Leče lahko pustite v zaprti posodici za leče v raztopini Revitalens Complete do 30 dni. Po tem času je potrebno leče pred uporabo ponovno očistiti in dezinficirati.

Intenzivno čiščenje
Revitalens Complete večnamenska raztopina za kontaktne leče ima tako sestavo, da med postopkom čiščenja in dezinfekcije odstrani beljakovine z leč. To samodejno odstranjevanje beljakovin ohranja vaše leče gladke, kar omogoča večje udobje med nošenjem. Kadar je stopnja beljakovinskih nečistoč neobičajno velika, je potrebno bolj intenzivno odstranjevanje beljakovin. Oftalmolog vam bo svetoval, če potrebujete dodatne tablete za odstranjevanje beljakovin (npr. Ultrazyme tablete).

Previdnostni ukrepi in opozorila
Upoštevati morate vsa navodila. Neupoštevanje navodil lahko povzroči resno infekcijo ali poškodbo oči.

Splošno
• Revitalens Complete večnamensko raztopino uporabljajte z vsemi vrstami mehkih kontaktnih leč.
• Ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin.
• Leč ne nosite dlje, kot je predpisano.
• Zavrzite vse leče, ki so poškodovane ali izsušene.
• Izogibajte se uporabi pršil, kadar nosite kontaktne leče.
• Če pride do draženja oči, prenehajte nositi leče in se obrnite na vašega oftalmologa.

Uporaba
• Revitalens Complete večnamensko raztopino uporabljajte samo s priloženo posodico za leče.
• Ne uporabljajte, če je zaščitni ovoj pretrgan ali odstranjen.
• Vedno uporabite svežo raztopino.
• Leče vedno drgnite najmanj 10 sekund.
• Ne plavajte, ne tuširajte in ne kopajte se s kontaktnimi lečami.
• Ne uporabljajte sline in ne dajajte leč v usta, da se ponovno zmočijo.
• Ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti.
• Da preprečite okužbo, se s konico kapalke ne dotikajte nobene površine.
• Raztopina ni za uživanje.
• Leč in posodice za leče ne spirajte z navadno vodo in jih v njej ne shranjujte.

Shranjevanje
• Plastenko takoj po uporabi tesno zaprite.
• Shranjujte pri sobni temperaturi.
• Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Odstranjevanje
• Preostalo raztopino zavrzite 90 dni po odprtju.
• Zavrzite morebitne ostanke tekočine za leče iz posodice za shranjevanje, preden nameravate leče ponovno dezinficirati.
• Vedno zavrzite staro posodico za leče in uporabite priloženo novo.

Blank slika

Dodatki / Oprema

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...